Samoilovam/Šmēdiņam EČ otrā uzvara, otrs Latvijas duets zaudē (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CEV/eventolive.it

Šodien otrās spēles Eiropas čempionātā pludmales volejbolā aizvadīja abi Latvijas dueti - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš.

J apakšgrupas mačā Samoilovs/Šmēdiņš tikās pret Austrijas duetu Tomass Kunerts/Lorenss Petučnings un izcīnīja uzvaru ar 2-0 (21:18, 21:10).

Jau pirmā seta sākumā latvieši pārņēma vadību - 5:4, tad 10:7, un pārsvaru noturēja. Vienu brīdi bija tikai +1 (16:15), bet seta izskaņā 21:18.

Arī otrā seta sākums bija sekmīgs un pēc 5:3 latvieši palielināja pārsvaru. Sekoja 10:5, 13:5 un austrieši nespēja tikt galā ar Samoilova bloku. Setu mūsējie uzvarēja ar 21:10, izcīnot turnīrā otro uzvaru.

Tikmēr Sorokins/Šmēdiņš, kuri vakar zaudēja Latvijas duetam pirmajā mačā, šodien tikās pret Norvēģu pāri Ivers Horems/Geirs Eitūns un piedzīvoja zaudējumu ar 0-2 (14:21, 16:21).

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu