Rudņeva pārstāvētā «Hamburger SV» vairs necentīsies dabūt uzbrucēju Jelaviču (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbola izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Vācijas bundeslīgas komanda «Hamburger SV» vairs necentīsies no Anglijas kluba Liverpūles «Everton» iegūt horvātu uzbrucēju Nikicu Jelaviču, vēsta laikraksts «Daily Mail».

Iepriekš teju mēneša garumā gan Vācijas, gan britu mediji vēstīja par Hamburgas kluba lielo interesi par 27 gadus veco Jelaviču, tomēr cerētais darījums paliks neīstenots.

Lai rastu uzbrucēja pārpirkšanai nepieciešamo naudu, masu medijos bieži tika piesaukts Rudņeva vārds, kuru sākotnēji neveiksmīgi centās iegādāties Skotijas čempioni Glāzgovas «Celtic», bet vēl pavisam nesen tika vēstīts par Anglijas kluba «Stoke City» interesi.

Laikraksts ziņo, ka neviens no potenciālajiem pircējiem nav bijis gatavs par Rudņevu maksāt prasīto summu - septiņus miljonus mārciņu (5,6 miljonus latu). Līdz ar to Hamburgas kluba rīcībā nav nepieciešamās summas Jelaviča iegādei, lai arī vēl aizpagājušajā nedēļā abu komandu pārstāvji klātienē apsprieda potenciālo darījumu.

«Jelavičs ir lielisks uzbrucējs, taču sausais atlikums ir tāds, ka mēs viņu nevaram atļauties,» laikraksts citē kluba sporta direktoru Oliveru Kreiceru. «Mēs neesam spējīgi izteikt atbilstošu piedāvājumu.»

Pats Rudņevs iepriekš paudis vēlmi palikt Hamburgas komandā, kurai viņš svētdien ar diviem gūtiem vārtiem palīdzēja pārvarēt Vācijas kausa izcīņas pirmo kārtu.

Rudņevs iepriekšējā sezonā debitēja Hamburgas kluba rindās, izceļoties ar 12 precīziem sitieniem. Uzbrucējs ar savu bijušo komandas biedru Somu Honmiņu dalīja devīto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Jauno bundeslīgas sezonu Hamburgas komanda sāks nākamajā svētdienā ar izbraukuma maču pret Gelzenkirhenes «Schalke 04» vienību.

Hamburgas komanda pērnās sezonas noslēguma kopvērtējumā palika septītajā vietā un nespēja kvalificēties Eirokausu sacensībām.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu