Lorīna un Eimija Makdonalda Sopotā centīsies pārspēt «PeR» (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamajā nedēļā Latvijas grupa «PeR» dosies uz Polijas pilsētu Sopotu, lai piedalītos leģendārajā izpildītāju konkursā «TOP of the TOP». «PeR» lielākie konkurenti būs zviedru dziedātāja un 2012. gada «Eirovīzijas» uzvarētāja Lorīna, kā arī viena no šī brīža veiksmīgākajām Lielbritānijas māksliniecēm Eimija Makdonalda.

Biļeti uz Sopotas izpildītāju festivālu nevar nopelnīt, piedaloties konkursa atlasē. «TOP of the TOP» bieži tiek salīdzināts ar Latvijā jau pazīstamo «Eirovīziju» vai «Jauno Vilni», taču atšķirībā no šiem konkursiem Sopotā visi izpildītāji uzstājas dzīvajā un iespēju piedalīties nodrošina organizatori, uzaicinot populārākos mūziķus no dažādām Eiropas valstīm.

«PeR nesnauž uz veciem lauriem, mēs ejam tālāk un vasaras noslēgumā esam saņēmuši lielisku iespēju vēlreiz nodārdināt Latvijas vārdu pa visu Eiropu! Uz Poliju dosimies papildinātā mūziķu sastāvā, jo mūsu mērķis nav tikai piedalīties. Ja radīsies izdevība, nav šaubu, ka būsim gatavi fināla duelim ar kādu no favorītiem - Loreen vai Amy McDonald, » saka grupas vokālists Ralfs Eilands.

Festivālā «PeR» izpildīs vienu no lielākajiem hitiem «Here We Go», taču atšķirībā no «Eirovīzijas», šoreiz dzīvajā skanēs ne tikai solistu vokāli, bet arī pilns muzikālais pavadījums.

«PeR» superkomandas video:

Uz skatuves «PeR» kāps grupas solista Ralfa vārda dienā 23. augustā, taču skatītājiem Latvijā uzstāšanos būs iespēja redzēt 5. septembrī Latvijas Televīzijā.

Plašāka informācija par 2013. gada «TOP of the TOP» konkursantiem: «topofthetop.pl».

Par Sopotas festivālu:

Kopš 1961. gada Sopotas Meža operas estrāde ik vasaru pulcējusi lielākos mūzikas grandus no visas pasaules. Bjorka, Vitnija Hjūstone, Enija Lenoksa, Rikijs Mārtins, Čaks Berijs ir tikai daži no populārākajiem māksliniekiem, kuri uzstājušies Sopotā. Laika gaitā mūzikas festivāls piedzīvojis pārmaiņas, un 2012. gadā izpildītāju konkursam dots arī otrs nosaukums – «TOP of the TOP». Līdz šim Sopotas festivāla laurus Latvijas mūziķiem izdevies plūkt vienreiz – 1991. gadā uzvarēja «Jauns Mēness».

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu