Izbeigta lieta pret Krisu Braunu par bēgšanu no avārijas vietas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Losandželosas tiesa ceturtdien uz abu pušu savstarpējas vienošanās pamata izbeidza lietu pret R&B dziedātāju Krisu Braunu, kurš bija apsūdzēts avārijas izraisīšanā un notikuma vietas pamešanā.

Braunam jūnija beigās tika izvirzītas apsūdzības par avārijas izraisīšanu, aizbēgšanu no negadījuma vietas un par sēšanos pie stūres bez derīgas vadītāja apliecības.

Iepriekš tiesa noraidīja apsūdzības par sēšanos pie stūres bez derīgas vadītāja apliecības un automašīnas apdrošināšanas, bet ceturtdien tiesas sēdē noraidītas apsūdzības par aizbēgšanu no notikuma vietas, savukārt apsūdzībās par avārijas izraisīšanu lieta izbeigta.

Ja dziedātāja vaina būtu apstiprināta tiesā, tas nozīmētu, ka viņš pārkāpis par bijušās draudzenes Rianas piekaušanu piemērotos pārbaudes laika nosacījumus, līdz ar to viņam draudētu cietumsods.

Losandželosas tiesa ceturtdien izbeidza lietu, pamatojoties uz 24 gadus vecā dziedātāja un otras mašīnas vadītājas noslēgto mierizlīgumu.

Brauna advokāts skaidroja, ka pušu noslēgtais mierizlīgums neparedz kādas kompensācijas izmaksas. Otras avārijā iesaistītās automašīnas vadītāja saņēmusi tikai 800 ASV dolāru no sava apdrošinātāja.

Losandželosas prokuratūra iebilda pret lietas izbeigšanu pret Braunu, norādot, ka pēc avārijas dziedātājs izrādījis agresiju pret otras automašīnas vadītāju.

Saskaņā ar apsūdzības rakstu 24 gadus vecā mūziķa vadītais auto maijā esot ietriecies citas mašīnas aizmugurē un pēc tam viņš aizbraucis no notikumu vietas.

Brauns atzīst, ka viņš ietriecies citā automašīnā, taču uzstāj, ka sadursme bijusi niecīga un abas puses vienojušās par avārijas nereģistrēšanu, kā arī viņš atstājis savas koordinātas otras automašīnas vadītājai.

Sieviete nav vērsusies policijā saistībā ar avāriju, taču pēc ziņu nonākšanas atklātībā tiesā vērsusies prokuratūra, aicinot tiesu izvērtēt, vai avārija neietekmē Braunam iepriekš par Rianas piekaušanu piespriesto nosacīto cietumsodu.

Losandželosas tiesa piektdien pieņems lēmumu par to, vai Brauns pārkāpis iepriekšējā soda mēra nosacījumus.

Braunam par toreizējās draudzenes Rianas piekaušanu 2009.gadā tika piespriests piecu gadu nosacīts cietumsods, 180 dienu sabiedriskie darbi un piespiedu psihologa konsultācijas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu