Rudņevs neglābj Hamburgu no sagrāves (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Uz maiņu arī Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta jaunās sezonas otrajā spēlē sestdien laukumā gāja Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, bet viņa pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) vienība ar rezultātu 1:5 (1:1) savā laukumā kapitulēja «Hoffenheim» komandai.

Rudņevs spēli uzsāka uz savas komandas rezervistu soliņa, bet laukumā izgāja 63.minūtē, kad nomainīja horvātu Milanu Badeļu. Tobrīd rezultāts vēl bija 1:2, bet atlikušajā laikā mājinieki salūza un ielaida trīs vārtus.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva francūzis Antuāns Modests un brazīlietis Robertu Firminu.

Kā ziņots, pirms tam pirmajā kārtā Rudņevs laukumā izgāja vien septiņas minūtes pirms cīņas beigām, bet HSV viesos cīnījās 3:3 ar Gelzenkirhenes «Schalke 04» futbolistiem.

Čempionāta kopvērtējumā pašlaik HSV ar vienu punktu divās spēlēs ieņem 11.vietu, bet pa sešiem punktiem ir Minhenes «Bayern», Leverkūzenes «Bayer», «Mainz 05» un Brēmenes «Werder» vienībām.

Rudņevs iepriekšējā sezonā debitēja Hamburgas kluba rindās, izceļoties ar 12 precīziem sitieniem. Uzbrucējs ar savu bijušo komandas biedru Honmiņu Sonu dalīja devīto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

HSV komanda pērnās sezonas noslēguma kopvērtējumā palika septītajā vietā un nespēja kvalificēties Eirokausu sacensībām.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu