Tiesa piespriež Krisam Braunam papildus 1000 stundu sabiedriskos darbus (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tiesa piektdien lēma par Braunam 2009.gadā par toreizējās draudzenes Rianas piekaušanu piespriesto nosacīto sodu un pārbaudes laika nosacījumiem.

Losandželosas tiesa R&B dziedātājam Krisam Braunam par autoavārijas izraisīšanu piespriedusi papildus 1000 stundu sabiedriskos darbus.

Losandželosas tiesa ceturtdien izbeidza lietu pret R&B dziedātāju Krisu Braunu, apstiprinot avārijā iesaistīto abu pušu mierizlīgumu.

Par maijā izraisīto nenozīmīgo avāriju Braunam jūnija beigās tika izvirzītas apsūdzības par avārijas izraisīšanu, aizbēgšanu no negadījuma vietas un par sēšanos pie stūres bez derīgas vadītāja apliecības un apdrošināšanas.

Iepriekš tiesa noraidīja apsūdzības par sēšanos pie stūres bez derīgas vadītāja apliecības un automašīnas apdrošināšanas, bet ceturtdien tiesas sēdē noraidītas apsūdzības par aizbēgšanu no notikuma vietas, savukārt apsūdzībās par avārijas izraisīšanu lieta izbeigta.

Brauns atzīst, ka viņš ietriecies citā automašīnā, taču uzstāj, ka sadursme bijusi niecīga un abas puses vienojušās par avārijas nereģistrēšanu, kā arī viņš atstājis savas koordinātas otras automašīnas vadītājai.

Sieviete nav vērsusies policijā saistībā ar avāriju, taču pēc ziņu nonākšanas atklātībā tiesā vērsusies prokuratūra, aicinot tiesu izvērtēt, vai avārija neietekmē Braunam iepriekš par Rianas piekaušanu piespriesto nosacīto cietumsodu.

Losandželosas tiesa nolēma, ka Brauns tādējādi pārkāpis nosacītās atbrīvošanas noteikumus, tomēr galīgo lēmumu par dziedātāja sodīšanu atlika līdz avārijas lietas izskatīšanas beigām.

Piektdien Losandželosas Augstākās tiesas tiesnesis Džeimss Brendlins nolēma nepiemērot Braunam cietumsodu.

Tiesa atjaunojusi Braunam piespriesto nosacīto atbrīvošanu no cietumsoda, taču lika viņam veikt papildus 1000 stundu sabiedriskos darbus.

Tiesnesis nolēma, ka Brauns jānodarbina kādā no četrām sabiedrisko darbu programmām - atkritumu vākšana pie autoceļiem, atkritumu vākšana pludmalē, grafiti tīrīšana vai kādā probācijas departamenta programmā.

Braunam par toreizējās draudzenes Rianas piekaušanu 2009.gadā tika piespriests piecu gadu nosacīts cietumsods, 180 dienu sabiedriskie darbi un piespiedu psihologa konsultācijas.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu