Pļaviņš/Solovejs PK posmu Maskavā sāks no kvalifikācijas (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs jau ieradušies Maskavā, kur trešdien startēs Pasaules kausa «Grand Slam» posms, vēsta dueta mājaslapa «viniirdivi.lv».

Lai gan ceļš līdz sacensību norises vietai bija pietiekami raibs, vīri ir labā noskaņojumā, lai jau trešdien uzsāktu cīņu kvalifikācijas sacensībās, bet pretiniekus Latvijas duets uzzinās šovakar.

Jau vēstīts, ka Mārtiņš sezonas otro pusi nolēmis aizvadīt kopā ar 22 gadus jauno Aleksandru Soloveju, ar kuru kopā vienu FIVB turnīru uzspēlēja pagājušajā gadā. Jāņa Šmēdiņa traumas dēļ Pļaviņš Gštādes «Grand Slam» posmā Šveicē jau startēja pārī ar Soloveju, taču toreiz pamatturnīrā no apakšgrupas izkļūt abiem neizdevās, lai gan tika nodemonstrēs pietiekami stabils sniegums.

Lielāko daļu savas karjeras spēlējis kopā ar Rihardu Finsteru, ar kuru kopā šogad tika izcīnīta ceturtā vieta pasaules U-23 čempionātā Polijā.

Atgādinām, ka pēc meningīta izārstēšanas Pļaviņš jau paguvis piedalīties «King of the Beach» turnīrā, izcīnot dalītu trešo vietu.

Šo sezonu Pļaviņš sāka kopā ar Jāni Pēdu, taču jūlijā tika nolemts, ka abi puiši turpmāk kopā vairs nespēlēs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu