Latvijas dueti pamatturnīru Maskavā sāk ar uzvarām (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola dueti - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš - Pasaules kausa "Grand Slam" posmu Maskavā šodien sāka ar uzvarām.

Turnīrā ar 3. numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš ar 2-1 (21:11, 17:21 un 15:8) pārspēja mājiniekus Jevgeņiju Romaškinu/Maksimu Hudjakovu, kuri turnīrā izlikti ar 30. numuru.

Piektdien C apakšgrupas atlikušajās spēlēs Latvijas pārim pretī stāsies austrieši Lorencs Petušnigs/Aleksandrs Horsts (19.) un kanādieši Bens Sekstons/Čeims Šolks (14.).

Tikmēr turnīrā ar 21. numuru izliktie Sorokins/Šmēdiņš E apakšgrupas pirmajā spēlē ar 2-1 (21:19, 18:21 un 15:10) pieveica austrāliešus Izāku Kapu/Kristoferu Makhjū, kuri Maskavā izlikti ar 12. numuru.

Atlikušajās apakšgrupas spēlēs Latvijas duetam piektdien būs jātiekas ar francūžiem Endiju Sē/Eduāru Roulendsonu (28.) un Eiropas čempioniem, spāņiem Pablo Erreru/Adrianu Gaviru (5.).

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu