Vita Balčunaite beidzot atradusi mīlestību? (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Semēvics/ASFoto

TV vadītājai un aktrisei Vitai Balčunaitei (30) beidzot izdevies atrast sirdsāķīti, vēsta žurnāla «Kas Jauns» jaunākais numurs. Viņu jau kādu laiku saistot romantiskas attiecības ar dziedātāja Viktora Zemgala dēlu Silvestru Zemgalu (26).

Vēl pirms gada Vita žurnālam atzinusi, ka lielās aizņemtības dēļ viņai laika privātajai dzīvei neatliekot. Kā labu laiku no attiecībām brīva sieviete viņa toreiz atklāja, ka viņa ar remdenām sajūtām neesot gatava samierināties. Esot jābūt abpusējam klikšķim.

«Kas Jauns» vēsta, ka staltais jauneklis ne tikai ir līdzīgs tēvam izskatā, bet arī minot muzikālo taciņu. Silvestrs gan nedziedot uz skatuves, bet strādājot skaņu ierakstu studijā.

Vita gan rūpīgi slēpjot jaunās attiecības un par tām neko atklāt nevēloties. Aktrise žurnālam komentārā atbildējusi: «Man patiešām nav, ko sacīt. Mēs esam lieliski draugi!»

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu