Divi Latvijas pāri EEVZA finālposmu sāk ar uzvarām (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš/Aleksandrs Solovejs un Ruslans Sorokins/Toms Šmēdiņš šodien ar uzvarām sāka Austrumeiropas zonālās asociācijas (EEVZA) finālposmu.

Interesanti, ka šis turnīrs tiek aizvadīts pēc Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) eksperimentālās izspēles sistēmas, kad mači norit līdz vienas komandas uzvarai trīs setos, kuri notiek līdz 11 punktiem.

Turnīrā ar 7. numuru izliktie Pļaviņš/Solovejs F apakšgrupas pirmajā spēlē ar 3-0 (11:7, 11:9 un 11:6) pārspēja igauņus Maksimu Petrovu/Alekseju Povjakelu (19.), bet Sorokins/Šmēdiņš (3.) C apakšgrupā ar 3-1 (11:9, 11:13, 11:7 un 11:18) pieveica baltkrievus Andriju Žarikavu/Javhenu Višņevski (15.).

Vēl viens Latvijas duets Rihards Finsters/Edgars Točs (16.) D apakšgrupas pirmajā mačā ar 0-3 (6:11, 7:11 un 9:11) piekāpās ukraiņiem Sergijam Popovam/Valērijam Samodajam (4.).

Atlikušās divas apakšgrupu posma cīņas Latvijas pāri aizvadīs piektdien.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu