Pļaviņš/Solovejs sasniedz EEVZA finālposma pusfinālu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējs pludmales volejbolā Mārtiņš Pļaviņš kopā ar savu jauno pārinieku Aleksandru Soloveju šodien sasniedza Maskavā notiekošā Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas (EEVZA) finālposma pusfinālu.

Ceturtdaļfinālā Pļaviņš un Solovejs ar 3-0 (11:6, 11:7, 11:7) nieka 20 minūšu laikā pieveica arī ukraiņus Jaroslavu Gordijejevu un Vladislavu Jemeļjančiku, kuri izlikti ar 11. numuru.

Pusfinālā svētdien Latvijas duets tiksies ar galvenajiem favorītiem Konstantīnu Semjonovu un Vjačeslavu Krasiļņikovu, kuri izlikti ar pirmo numuru.

Atgādinām, ka turnīra septītais pāris astotdaļfinālā ar 3-0 (11:8, 11:9, 11:6) uzvarēja mājiniekus Ostapu Firsovu un Maksimu Žirkovu, kuri turnīrā izlikti ar 17. numuru.

Abi pārējie Latvijas vīru pāri astotdaļfināla cīņās cieta neveiksmes, turnīru noslēdzot ar ieņemtu dalītu devīto vietu.

Arī sieviešu sacensībās abi startējošie Latvijas pāri astotdaļfinālu nespēja pārvarēt. Ar septīto numuru izliktās Anete Krastiņa un Jana Jaudzema ar 2-3 (11:9, 11:9, 9:11, 5:11, 10:12) sīvā piecu setu cīņā zaudēja krievietēm Jūlijai Abalakinai un Annai Gorbunovai, kuras izliktas ar 12. numuru. Bet Alise Pastare un Anete Briņķe, kurām turnīrā bija astotais numurs, ar 0-3 (5:11, 8:11, 5:11) pārliecinoši kapitulēja ar devīto numuru izliktajām Ksenijai Djačukai un Ksenijai Dabižai.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu