Satrakojies vīrietis pārbiedē Lielvārdes iedzīvotājus ar trillera cienīgu ārdīšanos (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Adrakk, CC BY-NC-SA 2.0

Augusta beigās Lielvārdē, Raiņa ielā, kāds vīrietis pārbiedējis iedzīvotājus, aizdedzinot savu mājokli, bet pēc tam apmētājot kaimiņus ar «Molotova kokteiļiem» un nezināmas izcelsmes sprāgstvielām, vēsta portāls «ogrenet.lv».

Aculiecinieki pastāstījuši portālam, ka vīrietis skraidījis pa pagalmu, bļaustījies un mētājis apkārt «Molotova kokteiļus» un iespaidīga izmēra petardes. Viņš esot centies uguns nedrošos priekšmetus uzmest uz balkoniem un izsist ar tiem kaimiņiem logus.

Kaimiņi centušies vīrieti nomierināt, taču nesekmīgi.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) portālam norādījis, ka, ierodoties notikuma vietā, secināts, ka deg vainīgā dzīvoklis piecu kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsēji gan norādījuši, ka viss varēja beigties daudz ļaunāk, jo vainīgā miteklis esot bijis piebāzts ar dažādiem viegli uzliesmojošiem atkritumiem.

Vīrieša rīcības iemesls varētu būt konflikts ar kaimiņiem.

Portāls raksta, ka šī nav pirmā reize, kad vīrietis cenšas aizdedzināt kaimiņus - iepriekšējā gadā viņš mēģinājis kaimiņu dzīvokļus apliet ar benzīnu, taču saelpojies benzīna izgarojumus un zaudējis samaņu, tāpēc nogādāts slimnīcā.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu