Sorokins un T. Šmēdiņš vairs nespēlēs kopā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš kopā vairs nespēlēs, sarunā ar aģentūru LETA atklāja Sorokins.

Šīs sezonas gaitā jau vairākkārt izskanēja informācija, ka Sorokinam un Šmēdiņam pietrūkst sapratnes laukumā, kas traucē sasniegt labākus rezultātus.

«Galvenais iemesls, kāpēc kopā nespēlēsim, ir atšķirīgais pludmales volejbola redzējums,» sacīja Sorokins. «Mums abiem ir dažādas vīzijas, kas arī radīja nesaskaņas savā starpā. Turklāt arī tas, ko es gaidu no sava pārinieka, bija pavisam kas cits nekā tas, ko viņš gaida no manis

Pludmales volejbolists atklāja, ka ar Šmēdiņu nekad neesot bijuši draugi - abus vienojušas vien darba attiecības. Tomēr tas nenozīmējot, ka abi sportisti šķīrušies negatīvā nokrāsā.

«Šobrīd mana prioritāte ir izārstēt ceļgalu, kurš man ir iekaisis. Ar to mokos jau visu sezonu. Kad jutīšu - varu skriet un lēkt - tad arī skatīšos, ko darīt jaunajā sezonā. Protams, vēlos spēlēt pludmales volejbolu, taču skatos arī zāles virzienā. Šobrīd neredzu nevienu pludmales volejbolistu, kurš varētu būt mans pārinieks, taču, ja nāks labs piedāvājums, neatteikšos. Volejbols ir mans pamatdarbs, un kaut kā jāturpina dzīvot,» pauda Sorokins.

Sportists prata teikt, ka pludmales volejbolā situācija Latvijā nav diez ko spoža, jo viņam pat prātā neesot konkrētu pludmales volejbolistu vārdi, kuri varētu Sorokinam palīdzēt. «Taču aprunāšos ar treneri, kā skatītājs došos pavērot Latvijas čempionātu. Interesanti pašam, kas Latvijas čempionātā notiek. Arī pēc aizvadītās sezonas jaunu pārinieku nemeklēju, jo šķita, ka paliksim kopā ar Aleksandru Samoilovu. Tomēr viņš izvēlējās apvienoties ar Jāni Šmēdiņu, bet tad man nāca piedāvājums no Toma.»

Kā zināms, noslēdzošais Latvijas pludmales volejbola čempionāta posms šajā nedēļas nogalē norisināsies Pludmales sporta centrā «Brazīlija».

«Pēc iepriekšējās sezonas piedāvāju Mārtiņam Pļaviņam spēlēt kopā, bet tad jau viņš bija vienojies ar Jāni Pēdu. Tomēr, ja Plaviņam ir vēlme spēlēt kopā, tad gaidu ziņu, jo es jau savus soļus esmu spēris. Viņš šobrīd būtu labākais variants,» domā Sorokins.

Pats Pļaviņš pēc neveiksmīgā mēģinājuma uzsākt spēlēt duetā ar Pēdu sezonas izskaņā darbojies vienā pārī ar Aleksandru Soloveju.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu