Čārlijs Šīns beidzot ieguvis vidusskolas atestātu (28)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns 48 gadu vecumā beidzot saņēmis vidusskolas diplomu.

Seriāla «The Anger Management» zvaigznei 1983.gadā pietrūka tikai nedaudz, lai absolvētu Santamonikas vidusskolu. Vecāki centās pārliecināt viņu pabeigt atlikušos darbus, tomēr Šīns tā vietā uzsāka aktiera karjeru.

Viņš atzīst, ka vienmēr esot vēlējies iegūt diplomu. «Tas man nekad nelika mieru,» viņš teica slavenību tenku portālam TMZ. «Man visu mūžu bijis paradums nepabeigt iesākto.»

«Vecāki mudināja iestāties vasaras skolā. «Skola vasaras laikā? Tas taču ir pilnīgs trakums,» es tolaik domāju. Es nevarēju iedomāties neko briesmīgāku kā izniekot savu pirmo brīvo vasaru. Es viņiem pateicu, ka pamēģināšu kļūt par aktieri, bet, ja tas neizdosies, absolvēšu vidusskolu un iestāšos koledžā,» atceras Šīns.

«Taču es tiku pie pirmās lomas, un tā tas turpinājās,» viņš piebilda. «Tā bija filma «Grizzly II: The Predator», patiesi briesmīga lieta.»

Pusmūža aktieris atzīst, ka vidusskolas diploma iegūšana ir viens no viņa lielākajiem sasniegumiem. «Es to nolikšu kādā redzamā vietā, piemēram, virtuvē. Manuprāt, tas ir gana svarīgi, lai būtu pelnījis vietu uzmanības centrā,» sacīja Šīns.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu