Rudņeva pārstāvētā kluba treneris var zaudēt amatu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc piedzīvotās sagrāves Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē pret aizvadītās sezonas valsts vicečempioniem Dortmundes «Borussia» apdraudēts ir Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētās Hamburgas SV (HSV) komandas galvenā trenera Torstena Finka amats.

Kā zināms, sestdien HSV viesos cieta sagrāvi pret «Borussia» ar 2:6, bet Latvijas izlases uzbrucējs šobrīd ārstē savainojumu, tāpēc spēlē nepiedalījās.

Šāds mača rezultāts nav apmierinājis HSV valdes priekšsēdētāju Karlu Edgaru Jarhovu, kurš savu nepatiku paudis publiski.

«Skatāmies ilgtermiņā, taču dažas lietas sagaidām jau tagad,» medijiem pirmdien sacījis Jarhovs. «Šis ir jau otrais smagais zaudējums šajā sezonā - iepriekšējais ar 1:5 bija augustā pret «Hoffenheim» komandu. Aizsardzība ir mūsu vājā vieta, taču kļūdas tajā ir jāizskauž. Un tas ir Finka darbs.»

Šobrīd HSV vienība, kas pirms sezonas runāja par iekļūšanu Eirokausos, bundeslīgas kopvērtējumā ar četriem punktiem piecās spēlēs atrodas tikai 15. vietā 18 komandu konkurencē.

Sestdien HSV sagaida mačs pret tabulas kaimiņiem Brēmenes «Werder», un Jarhovs izteicies, ka šis mačs būs svarīgs ikvienam.

HSV komanda pērnās sezonas noslēguma kopvērtējumā palika septītajā vietā un nespēja kvalificēties Eirokausu sacensībām.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu