Oktobrī TV ekrānos atkal redzēsim «Dziedošās ģimenes» (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto

LNT rudens sadziedāšanās svētku Dziedošās ģimenes jubilejas sezona ar straujiem soļiem pietuvojusies startam. Jau drīzumā ik svētdienas vakaru visus Latvijas iedzīvotājus sveicinās svētku vadītāji Jolanta Strikaite un Jānis Auzāns. Tie būs emocijām bagāti un skanīgi raidījumi, kas norisināsies desmit nedēļu garumā.

Stipras ģimenes veido stipru Latviju un šogad tiks noskaidrota piecgades dziedošākā Latvijas ģimene!

LNT visu piecu «Dziedošo ģimeņu» svētku producents Guntars Gulbiņš par gaidāmajiem svētkiem saka: «Nevaru sagaidīt, kad pienāks 6.oktobris, jo šis ir vienīgais šovs Latvijā, kas piecus gadus pēc kārtas priecējis ikvienu televīzijas skatītāju. Šogad tas būs vērienīgākais no visiem, jo galvenais uzdevums mums visiem kopā ir atrast piecgades skanīgāko Latvijas ģimeni. Jau tagad zinu, ka 10 svētdienas būs īpaši skaistas un sirsnīgas, jo tādas ir arī dziedošās ģimenes

Savukārt «Dziedošo ģimeņu» vadītāji Jolanta Strikaite un Jānis Auzāns vienbalsīgi teic: «Mums ir liels gods un reizē arī liela atbildība, jo mums uzticēts noskaidrot piecgades skanīgāko Latvijas ģimeni. Zinām, ka tas nebūs viegli, bet jau tagad zinām, ka tās būs vēl nepieredzētas emocijas, ko piedzīvosim gan mēs, gan skatītāji.»

Žūrijas pārstāve Katrīne Pasternaka, kura ar sadziedāšanās šovu ir no tā pirmsākumiem, ar prieku gaida jubilejas sezonu: «Dziedošās Latvijas ģimenes vērtēšu jau piekto gadu un šogad tas būs īpaši atbildīgi, jo jānoskaidro labākā no labākajām. Esmu priecīga, ka man bijusi tā iespēja redzēt un iepazīt ģimenes un viņu spēku, dziedāt prasmi iepriekšējās četrās sezonās, un esmu dubultpriecīga, ka šogad kopā ar Latvijas iedzīvotājiem noskaidrosim piecgades skanīgāko ģimeni.»

  • Iepazīstiet ģimenes!

Dziedošo ģimeņu atklāšanas reizē, 6.oktobrī, LNT skatītāji varēs ieraudzīt desmit ģimeņu sagatavotus priekšnesumus, kuras vasarā izturējušas atlases. Pirmajā raidījumā būs iespēja iepazīt Ješkinu ģimeni no Rencēniem, Aizgaļu ģimeni no Cēsīm, Mortukānu saimi no Latgales, Galiņu ģimeni no Alsungas, Molleru ģimeni no Alūksnes, Dubru ģimeni no Babītes novada Piņķiem, Milleru- Balandīnu ģimeni no Rīgas, Madlinsku ģimeni no Vecumniekiem, Reiņu ģimeni no Rēzeknes un Tēbergu ģimeni no Jūrmalas. Viena no atklāšanas raidījuma dalībniecēm ir Ješkinu ģimene, kurā dzied trīs atraktīvas un humora pilnas māsas no Rencēniem. Viņas visas trīs dzied arī ansamblī, tāpēc sadziedājušās gluži kā lakstīgalas, ko žūrija nevarēja nepamanīt šova atlasē. Māsas vieno ne tikai mūzika, bet arī piedzīvojumi un spilgtākais no tiem – ziemā uzvēlušas pie skolas durvīm milzu sniegavīru un reiz piesējušas jaunāko māsu mežā pie koka. Savukārt kuplākā ģimene pirmajā Dziedošo ģimeņu raidījumā noteikti būs Mortukānu saime, kas ir 12 līdz 14 cilvēku sastāvā. ĢImene par savas dzimtas pilsētu uzskata Kārsavu, bet tagad izklīduši pa visu Latgales reģionu. Ģimene ir talantīga un dzied unisonā, spēlē vairākus mūzikas instrumentus, kā arī prot dejot.

  • Piedalīsies arī iepazītas ģimenes

Iepazīstinot ar Dziedošās ģimenes noteikumiem, pirmajā raidījumā tiksies līdz šim sadziedāšanos svētkos neredzētas desmit ģimenes no dažādām Latvijas pusēm. Pirmajā reizē žūrija kopā ar skatītājiem izvēlēsies trīs ģimenes, kuras varēs turpināt piedalīties šovā un priecēs LNT skatītājus arī 13.oktobrī. Otrajā Dziedošo ģimeņu raidījumā uzstāsies arī septiņas iepriekšējās sezonās iepazītas ģimenes – Uškānu, Eriņu, Baumaņu, Riču un Liepiņu. Tomēr noteiktumi ir nelokāmi un nosaka, ka, sākot ar trešo Dziedošo ģimeņu tikšanās reizi, kas gaidāma 20.oktobrī, raidījumu katru svētdienu būs jāatstāj vienai ģimenei.

Šovs Dziedošās ģimenes no 6.oktobra ik svētdienu 21:00 tiešraidē kanālā LNT!

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu