Rudņeva klubs tiek pie jauna galvenā trenera (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par Latvijas futbola uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētās Vācijas bundeslīgas komandas Hamburgas SV (HSV) galveno treneri apstiprināts bijušais Nīderlandes valstsvienības vadītājs Berts van Marvijks.

Pirms nedēļas no amata atlaists tika HSV galvenais treneris Torstens Finks, bet tagad viņa vietā stājies van Marvijks, kurš noslēdzis vienošanos uz diviem gadiem.

«HSV man zvanīja uzreiz pēc Finka atlaišanas. Apsēdāmies, veicām sarunas un teicu klubam, ko varu piedāvāt,» atklājis van Marvijks. Klubs man pastāstīja, ko viņi vēlas. Līgums noslēgts uz diviem gadiem ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu gadu.»

61 gadu vecais van Marvijks par treneri nav strādājis kopš pagājušā gada vasaras, kad pēc Eiropas čempionāta atkāpās no Nīderlandes izlases galvenā trenera amata, ko ieņēma kopš 2008. gada. Jau iepriekš viņš strādājis Vācijas bundeslīgā, kad no 2004. līdz 2006. gadam vadīja Dortmundes «Borussia» futbolistus.

Pirmais mačs pie HSV stūres van Marvijkam būs otrdien, kad Vācijas kausa ietvaros Hamburgas klubs sacentīsies ar otrās līgas komandu Firtes «Greuther».

Vācijas bundeslīgā jaunās sezonas pirmajās sešās spēlēs HSV komanda tikusi vien pie četriem punktiem, kas dod 16.vietu 18 vienību konkurencē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu