Rudņevs galvenā trenera debijā paliek rezervē (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs sestdien palika uz Vācijas bundeslīgas komandas «Hamburger SV» rezervistu soliņa kluba jaunā galvenā trenera, holandieša Berta van Marvijka debijas spēlē.

Hamburgas klubs sestdien izbraukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (1:1) ar Frankfurtes «Eintracht» futbolistiem.

Tomēr HSV kārtējo reizi nonāca uz naža asmens, jo vēl dažas minūtes līdz pamatlaika beigām komanda bija iedzinējos ar 1:2, bet 86. minūtē «Eintracht» vārtsargu pārspēja aizsargs Marsels Jansens.

Iegūtais punkts nav ļāvis HSV būtiski uzlabot savu situāciju bundeslīgas turnīra kopvērtējumā - komanda šobrīd ar pieciem punktiem septiņās spēlēs atrodas 15. vietā 18 komandu konkurencē, tomēr nopelnītais punkts palīdzējis Hamburgas klubam izspraukties no izkrišanas zonas.

Van Marvijks par treneri nebija strādājis kopš pagājušā gada vasaras, kad pēc Eiropas čempionāta atkāpās no Nīderlandes izlases galvenā trenera amata, ko ieņēma kopš 2008. gada. Jau iepriekš viņš strādājis Vācijas bundeslīgā, kad no 2004. līdz 2006. gadam vadīja Dortmundes «Borussia» futbolistus.

Tikmēr citā bundeslīgas mačā pie varena panākuma tikusi aizvadītās sezonas otrā labākā Vācijas un Eiropas komanda Dortmundes «Borussia», kas savā laukumā ar 5:0 (2:0) pārspēja «Freiburg». Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva uzbrukuma līderis polis Roberts Levandovskis un Marko Roiss.

Valsts čempioni Minhenes «Bayern» ar minimālo 1:0 (0:0) pārspēja čempionāta vidusdaļas komandu «VfL Wolfsburg». Vienīgos vārtus čempionu 63. minūtē labā guva Tomass Millers, kurš vēl nesen bija viens no pretendentiem Eiropas labākā futbolista balvai.

Tieši «Borussia» un «Bayern» ir nostājušās bundeslīgas galvgalī septiņos mačos tiekot pie 19 punktiem, bet trešo vietu ieņem un par punktu atpaliek Leverkūzenes «Bayer», kas sestdien ar 2:0 (2:0) pieveica «Hannover 96» futbolistus.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu