Vīriešu žurnāls noskaidrojis, kura ir seksīgākā sieviete (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vīriešu žurnāls «Esquire» par pasaules seksīgāko sievieti atzinis Holivudas aktrisi Skārletu Johansoni. Supervaroņu filmas «The Avengers» («Atriebēji») zvaigzne iepriekš par seksīgāko mūsdienu sievieti tika atzīta 2006.gadā. Viņa līdz šim ir vienīgā, ko «Esquire» ar šo titulu pagodinājis divas reizes.

Johansone ieguva atpazīstamību ar lomu 2001.gada filmā «Ghost World». Šoruden iznāks trīs kinolentes ar viņas piedalīšanos. Romantiskajā komēdijā «Don Jon» («Dona Žuana kaislības») viņa spēlē no pornogrāfijas atkarīga vīrieša draudzeni, bet zinātniskās fantastikas trillerī «Under the Skin» - pavedinošu citplanētieti. Savukārt filmā «Her» viņa ierunājusi balsi datorizētai sistēmai, kas rūpējas par vientuļa rakstnieka ikdienas vajadzībām.

«Man daudz jāstrādā,» par saspringto darba grafiku teica Johansone. «Es esmu 28 gadus veca sieviete kino biznesā. Drīz man piedāvās tikai mātes lomas, bet pēc tam piedāvājumi apsīks vispār.»

<span style="color:#800080;">Skārleta Johansone saderinājusies ar žurnālistu</span>

Pagājušajā mēnesī Johansone saderinājās ar franču žurnālistu Romēnu Doriaku. 2011.gadā tika šķirta viņas trīs gadus ilgusī laulība ar aktieri Raienu Reinoldsu.

Pagājušogad «Esquire» par seksīgāko sievieti atzina aktrisi Milu Kunisu. Pie šī nosaukuma savulaik tikusi arī dziedātāja Riana, aktrises Keita Bekinseila un Čarlīze Terona, kā arī citas slavenas sievietes.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu