Foto: «Dziedošo ģimeņu» koncertā imunitāti iegūst Aizgaļu ģimene (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētki šogad notiks piekto reizi un tie būs īpaši krāšņi un vērienīgi, jo šogad Latvijas iedzīvotājiem tiks dots uzdevums noskaidrot piecgades skanīgāko Latvijas ģimeni. Tā tiks noskaidrota starp iepriekšējo gadu spilgtākajām ģimenēm un tām ģimenēm, kuras pieteicās atlasēs šogad.

Šova piektais gads ir jubilejas gads, kurā tiks noskaidrota piecgades dziedošākā ģimene. Desmit ģimenes uzsāka dalību šovā. Jau pēc pirmā raidījumā no šīm ģimenēm cīņu turpināja tikai trīs labākās,- Aizgaļu, Milleru-Balandīnu un Reiņu ģimene. Viņām pievienojās septiņas dziedošās ģimenes no iepriekšējo gadu šoviem - Uškānu ģimene, Eriņu ģimene, Baumaņu ģimene, Riču ģimene, Liepiņu ģimene, Ņikonovu un Laicānu ģimene.

Visi dalībnieki ir talantīgi, atraktīvi un noskaņoti cīņai, un tas garantē neaizmirstamu un spilgtu šovu. Šova vadītāji – Jolanta Strikaite un Jānis Auzāns.

Žūrijas sastāvā ir aktrise Katrīne Pasternaka, mūziķis Normunds Jakušonoks un modes un stila eksperte Gundega Skudriņa. Galvenā balva šovā ir 5000 eiro.

Vakardienas šovā visaugstāko vērtējumu guva Aizgaļu ģimene, kuru izpildītais priekšnesums ar dziesmu «Aicinājums» tika novērtēts ar 30 punktiem. Ģimene iegūst imunitāti, un nākamajā šovā viņus nevarēs izbalsot. Zināms, ka nākamajā šovā tiks izbalsotas divas ģimenes.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu