Rudņevs rezervē, Hamburga mājās spēlē neizšķirti (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs svētdien palika rezervē Vācijas bundeslīgas spēlē, bet viņa pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) vienība savā laukumā cīnījās neizšķirti 3:3 (1:2) ar «VfB Stuttgart» futbolistiem.

Rudņevs palika uz rezervistu soliņa. Līdz ar to trijos mačos, kuros HSV komandu vadījis Nīderlandes speciālists Berts van Marvijks, Rudņevs laukumā kopā pavadījis vien piecas minūtes.

Spēles gaitā «VfB Stuttgart» komanda trīs reizes spēja izvirzīties vadībā, tomēr HSV ik reizi atspēlējās.

Hamburgas komandas labā pa vieniem vārtiem guva Pjērs Mišels Lasoga, Maksimiliāns Beisters un Rafales van der Vārts.

Savukārt Štutgartes labā pa reizei precīzi sita Kristiāns Gentners un Aleksandru Maksims, bet reizi HSV futbolists Johans Djurū bumbu ieraidīja savos vārtos.

Bundeslīgas kopvērtējumā HSV ar deviņiem punktiem deviņās spēlēs ieņem 14. vietu, bet «VfB Stuttgart» ar 12 punktiem atrodas astotajā pozīcijā.

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar 23 punktiem ir Minhenes «Bayern» komanda, kas sestdien atspēlējās no iedzinējiem un ar 4:1 (0:1) savā laukumā uzveica «Mainz 05». Līdz ar to Vācijas čempioni nav zaudējuši jau 34 bundeslīgas spēlēs pēc kārtas un tikai par divām spēlēm atpaliek no 30 gadus sena HSV vienībai piederoša rekorda.

Savukārt pa 22 punktiem pašlaik ir Dortmundes «Borussia» un Leverkūzenes «Bayer» vienībām. «Borussia» sestdien tikai ar 1:0 (1:0) pieveica «Hannover 96» futbolistus, bet «Bayer» piektdien, pateicoties «spoku vārtiem» ar 2:1 (1:0) pārspēja «Hoffenheim» futbolistus.

Kā ziņots, piektdienas mačā plašu rezonansi izraisījis «Bayer» otro vārtu «guvums», kad 71. minūtē Štefans Kīslings ar galvu sita nedaudz garām vārtiem, taču bumba atsitās pret vārtu tīklu no ārpuses un nokļuva vārtos, bet tiesnesis nolēma guvumu ieskaitīt. «Hoffenheim» komanda pieprasījusi cīņu pārspēlēt, bet skaidrība šajā jautājumā varētu būt oktobra beigās.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu