Aktieris Orlando Blūms šķiras no apakšveļas modeles Mirandas Kerras (24)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aktieris Orlando Blūms un apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» modele Miranda Kerra nolēmuši šķirt trīs gadus ilgušo laulību.

Blūms un Kerra paziņoja, ka esot «draudzīgi» vienojušies par laulības šķiršanu, taču turpināšot viens otru atbalstīt un rūpēties par divus gadus veco dēlu.

«Orlando Blūms un Miranda Kerra paziņo, ka pēdējos dažus mēnešus dzīvo atsevišķi. Viņi kopā aizvadījuši sešus gadus, taču nesen nolēma šķirties,» sacīja aktiera pārstāvis. «Lai arī tās ir laulības beigas, viņi mīl, atbalsta un ciena viens otru gan kā sava bērna vecākus, gan arī ģimeni.»

Filmu sērijas «Lord of the Rings» («Gredzenu pavēlnieks») aktieris Blūms un modele Kerra uzsāka attiecības 2007.gadā. Pēc trim gadiem viņi salaulājās, un 2011.gada janvārī pasaulē nāca viņu dēls.

Blūms nesen piedāvāja pārdošanā ģimenes māju Losandželosā, kuras cena ir 4,5 miljoni ASV dolāru (2,3 miljoni latu). Pāris pēdējoreiz kopā redzēts septembrī, kad 30 gadus vecā Kerra bija ieradusies uz jaunu «Romeo un Džuljetas» iestudējumu Brodvejā, kurā galveno lomu spēlē 36 gadus vecais Blūms.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu