Hamburga ar Rudņevu sastāvā izcīna pārliecinošu uzvaru (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pie pārliecinošas uzvaras Vācijas futbola bundeslīgas čempionātā tikusi «Hamburger SV» komanda, kuras sastāvā laukumā devās arī Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs.

Hamburgas kluba futbolisti izbraukumā ar rezultātu 3:0 (1:0) pieveica «SC Freiburg» komandu, bet Rudņevs laukumā devās uz maiņu spēles 84. minūtē, palīdzot nosargāt iegūto pārsvaru.

Hamburgas klubs, kam šīs sezonas sākums nav īpaši izdevies, rezultātu atklāja spēles 37. minūtē, kad izcēlās Rudņeva konkurents par vietu sastāvā Pjērs Mišels Lasoga. Līdz puslaika pārtraukumam rezultāts vairs nemainījās, bet divas minūtes pēc puslaika pārtraukuma Lasoga bija precīzs vēlreiz, dubultojot viesu pārsvaru. 63. minūtē jau trešos vārtus viesu labā guva pazīstamais Nīderlandes pussargs Rafaels van der Vārts.

Pateicoties panākumam, «Hamburger SV» futbolisti ar desmit spēlēs izcīnītiem 12 punktiem bundeslīgas kopvērtējumā pakāpušies uz 12. vietu, kamēr «SC Freiburg» ar pieciem punktiem ieņem vien priekšpēdējo, 17. pozīciju.

Tikmēr līdervienība joprojām ir pašreizējā Vācijas čempione Minhenes «Bayern», kuras kontā 26 punkti. Minhenes klubs sestdien izcīnīja kārtējo panākumu, ar 3:2 (1:1) savā laukumā pārspējot Berlīnes «Hertha» komandu.

Līdz ar to Vācijas čempioni nav zaudējuši jau 35 bundeslīgas spēlēs pēc kārtas un tikai par vienu maču atpaliek no 30 gadus sena Hamburgas vienībai piederoša rekorda.

Otro un trešo vietu bundeslīgas kopvērtējumā ar 25 punktiem ieņem Dortmundes «Borussia» un Leverkūzenes «Bayer 04». Arī šīs komandas sestdien prata tikt pie panākumiem, jo Dortmunde ar 3:1 (1:0) izbraukumā pārspēja spēcīgo Gelzenkirhenes «Schalke 04», bet «Bayer 04» ar 2:1 (1:1) ne tajā vieglākajā spēlē pārspēja «Augsburg FC» futbolistus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu