Partija «Krievijas komunisti» grib sūdzēt tiesā Stalloni (46)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Iepriekš rakstījām, ka slavenais aktieris Silvests Stallone ir piepildījis savu sapni par pievēršanos glezniecībai un Sanktpēterburgā atklājis savu gleznu izstādi.  Lai gan šī izstāde ir ļoti apmeklēta un apmeklētājiem ir jāgaida rindā, lai izstādi varētu apmeklēt,  ir cilvēki, kas šo izstādi uztver citādāk.

Krievijas komunistu partijas pārstāvji uzskata, ka šī izstāde ir apvainojums tiem, kuri nožēlo PSRS sabrukumu, kā arī to, ka tā ir pļauka veterāniem, kuri piedalījās karadarbībā karstajos punktos. Viņi pieprasa slēgt, pēc viņu domām, provokatīvo izstādi, vēsta Krievijas mediji.

Komunisti pieprasa uzsākt krimināllietu pret Stallones darbiem, kas ir saistāma ar pornogrāfiska rakstura priekšmetu un lietu izplatīšanu (par 1970. gada filmu Italion Stallion) un publisku aicinājumu radīt agresīvu karadarbību (par kinofilmu Rembo).

Muzeja filiāles direktors gan pauda pārliecību, ka Stallone ir īsts mākslinieks, nevis amatieris, uzsverot, ka muzejs neizstāda vāju mākslinieku darbus.

Silvestrs Stallone izstāda savas gleznas Sanktpēterburgā, atklājot interesantus faktus

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu