Čellu trio «Melo-M» gatavojas lielkoncertam «Jaunā sērija» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Čellu trio «Melo-M» 26. decembrī Rīgas Kongresu namā visus savus klausītājus un interesentus aicina uz gada noslēguma koncertu «Jaunā sērija», kurā līdztekus grupas pašiem populārākajiem skaņdarbiem sagaidāms arī jaunas koncertprogrammas pirmatskaņojums.

«Melo-M» jaunā koncertprogramma veltīta pasaulē pazīstamu televīzijas seriālu mūzikas tēmām. Tās ietvaros jaunās un pārsteidzošās versijās trīs čellu izpildījumā skanēs melodijas no TV seriāliem «Troņu spēles», «Sekss un lielpilsēta», «A-komanda», «Monthy Pyton», «Star Trek», «Draugi», «Tvinpīka» un vēl citas visiem pazīstamas seriālu tēmas.

Neiztrūkstoši «Melo-M» lielkoncertā sagaidāmi arī īpašie viesi, dažādi pārsteigumi un paši pazīstamākie grupas izpildītie skaņdarbi no pasaules hitiem līdz tautas mūzikai, operu tēmām un grupas dalībnieka Kārļa Auzāna oriģināldarbiem. Taču arī populārāko dziesmu klāstā sagaidāms ievērojams papildinājums, jo šogad «Melo-M» izpildījumā tapušas jaunas versijas par «Mumford and Sons», «Gotye» un David Guetta hitiem. Kopā ar čellu trio «Melo-M» gada noslēguma lielkoncertā muzicēs arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.

«Vecgada lielkoncerti jau vairākus gadus kļuvuši par labu un noturīgu tradīciju – tie ir svētki gan mums, gan klausītājiem, gan arī iespēja palūkoties gada laikā paveiktajā un jautrā un svinīgā noskaņā doties pretī Jaunajam gadam, tapēc aicinām visus izmantot šo iespēju un tikties ar mums 26. decembrī Rīgas Kongresu namā,» teic grupas mūziķi.

  • Biļetes uz koncertu jau nopērkamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā «bilesuparadize.lv».
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu