Bordāns pārsteigts; TB/LNNK lēmumu dēvē par dīvainu (82)

Apollo.lv
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns ir pārsteigts par «Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK  rīcību, lemjot par viņa izslēgšanu no partijas.

«Mani šāds lēmums pārsteidz. Šodien, atrodoties tiesnešu konferencē, man pēkšņi piezvanīja un izsauca uz [partijas valdes] sēdi,» sarunā Latvijas Radio piektdien sacīja Bordāns.

Bordāns atklāja, ka valdes sēdē bijusi lapiņa, uz kuras bija uzrakstīta sēdes darba kārtība. «Bija dotas divas iespējas. Viena – turpināt darbu, otra – balsojums par izslēgšanu no partijas,» stāstīja viņš.

Ministrs pauda neizpratni, kāpēc gan viņam partija jāpamet, jo nekādos citos politiskajos spēkos viņš nedarbojas. «Šis ir dīvains lēmums. Ir bijusi viena saruna [par darbību citā organizācijā]. Man līdz pat šim nav skaidrs, kāpēc šāda rīcība,» sacīja Bordāns.

Jautāts, vai grasās atkāpties no ministra amata, Bordāns atbildēja: «Man tādu jautājumu neviens nav uzdevis. Ir valstī noteikta kārtība, kādā ministru aicina atkāpties.»

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu