Bordāns pārsteigts; TB/LNNK lēmumu dēvē par dīvainu (82)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns ir pārsteigts par «Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK  rīcību, lemjot par viņa izslēgšanu no partijas.

«Mani šāds lēmums pārsteidz. Šodien, atrodoties tiesnešu konferencē, man pēkšņi piezvanīja un izsauca uz [partijas valdes] sēdi,» sarunā Latvijas Radio piektdien sacīja Bordāns.

Bordāns atklāja, ka valdes sēdē bijusi lapiņa, uz kuras bija uzrakstīta sēdes darba kārtība. «Bija dotas divas iespējas. Viena – turpināt darbu, otra – balsojums par izslēgšanu no partijas,» stāstīja viņš.

Ministrs pauda neizpratni, kāpēc gan viņam partija jāpamet, jo nekādos citos politiskajos spēkos viņš nedarbojas. «Šis ir dīvains lēmums. Ir bijusi viena saruna [par darbību citā organizācijā]. Man līdz pat šim nav skaidrs, kāpēc šāda rīcība,» sacīja Bordāns.

Jautāts, vai grasās atkāpties no ministra amata, Bordāns atbildēja: «Man tādu jautājumu neviens nav uzdevis. Ir valstī noteikta kārtība, kādā ministru aicina atkāpties.»

Komentāri (82)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu