Foto: «Dziedošajās ģimenēs» atgriežas Riču ģimene (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mārtiņdienas vakarā, 10.novembrī, LNT sadziedāšanās svētkos «Dziedošās ģimenes» norisinājās atgriešanās koncerts. Tajā uz skatuves pulcējās skanīgas četras šova dalībnieces jeb ģimenes, un tām pievienojās sešas izbalsotās ģimenes. Atgriešanās biļeti žūrija un skatītāji savā balsojumā nolēma piešķirt brāļu Riču trijotnei no Rīgas. 

Vakar, kad tika atzīmēti ziemas sagaidīšanas svētki – Mārtiņdiena – norisinājās «Dziedošo ģimeņu» atgriešanās koncerts, kurā desmit ģimenes dāvāja kopā būšanas prieku ar sirsnīgām melodijām. Šis koncerts tika veltīts 11.novembra svētkiem – Lāčplēša dienai, un līdz ar to tika aizsākta kanāla LNT iedibinātā tradīcija Patriotu nedēļa.

Atgriežas Riču trio

Vakar «Dziedošo ģimeņu» atgriešanās koncertu atklāja Liepiņu ģimenes meitenes no Alojas, kas skatītājus priecēja ar dziesmu Aizej, Lietiņ. Nākamā uz skatuves devās Reiņu ģimene no Rēzeknes, kura izpildīja lustīgo dziesmu Par to gadījumu ar Džordano Bruno. Trešais uzstājās Uškānu ģimenes ansamblis no Daugavpils un uzrunāja LNT skatītājus ar dziesmu Reita Rosa. Tad sekoja balvēniešu – Laicānu ģimenes meiteņu vieglais dziesmas Lakstīgalas izpildījums. Pēc tam Milleru-Balandīnu ģimene no Rīgas pārsteidza ar pašu sacerētu dziesmu Ir laiks. Sestie uzstājās brāļi Riči no Rīgas, kuri piedāvāja emocionālu dziesmu Caruso. Pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma tika noskaidrots, ka brāļu Riču trio atgriežas «Dziedošajās ģimenēs». Šoreiz žūrijas sastāvu papildināja Dzelzs vilks harizmātiskais solists Juris Kaukulis, kas vērtēja ģimeņu priekšnesumus kopā ar pastāvīgajiem žūrijas locekļiem – labdarības akciju patronesi Katrīni Pasternaku un dziedātāju Lauri Reiniku.

Pēc sešu izbalsoto ģimeņu priekšnesumiem uz skatuves kāpa «Dziedošo ģimeņu» esošais četrinieks, ar kuriem varēs tikties arī nākamajā koncertā 17.novembra vakarā. Otro koncerta daļu atklāja Baumaņu ģimene no Aizkraukles, kas uzrunāja skatītājus ar dziesmu par laiku Clocks. Tad uz skatuves kāpa Ņikonovu ģimene no Laucienes un dāvāja mīlestības un sapņu pilnu dziesmu Ромашковые поля. Trešā uzstājās Eriņu ģimene no Dricāniem, kura izpildīja saviļņojošu melodiju Piekūns skrien debesīs. Piektā jubilejas gada debitanti – enerģiskā Aizgaļu ģimene no Cēsīm, ar dziesmu Pie baltas lapas noslēdza vakardienas koncertu.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu