Nikolasa Keidža seksa fotogrāfiju nozagšanā apsūdzēts viņa padotais (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aizdomās par intīmu fotogrāfiju nozagšanu no amerikāņu aktiera Nikolasa Keidža bijušās draudzenes mājas apcietināts viņa padotais.

Rikardo Orosko tika aizturēts 22.oktobrī. Keidžs viņu apsūdz četru datoru un fotogrāfiju nozagšanā. To vidū esot bijusi intīma fotosesija ar Keidžu un viņa bijušo partneri Kristīnu Fultoni. Orosko, kurš filmu zvaigznes labā veica sīkus sadzīviskus darbus, savu vainu noliedz. Patlaban viņam noteikta drošības nauda viena miljona ASV dolāru (525 000 latu) apmērā, vēsta slavenību tenku portāls TMZ.

Apsūdzības puse uzskata, ka fotogrāfijas no Fultones mājas nozagtas aprīlī. Orosko tiesāšana sāksies 22.novembrī Losandželosā. Keidžs un Fultone sāka tikties 1988.gadā. Divus gadus vēlāk pasaulē nāca viņu dēls Vestons. Kopš tā laika Keidžs precējies trīs reizes. 1995.gadā viņš salaulājās ar amerikāņu aktrisi Patrīciju Ārketi, taču viņu savienībai pienāca gals 2001.gadā.

Pēc tam Keidžs apprecējās ar mūzikas leģendas Elvisa Preslija meitu Līzu Mariju, taču laulība ilga vien trīs mēnešus, kad tika uzsākts šķiršanās process. Pašlaik Keidžs ir precējies ar bijušo oficianti Alisi Kimu, kas viņam dāvājusi dēlu Kalelu, kuram tagad ir astoņi gadi.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu