Iespējamā misija saņem Ministru kabineta balvu. Paldies partneriem! (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Godātie Iespējamās misijas draugi, atbalstītāji, skolu pārstāvji, dalībnieki un darbinieki!

Šodien, 14. novembrī, Iespējamā misija saņem LR Ministru kabineta balvu par ieguldījumu izglītības kā vērtības nostiprināšanā Latvijā.

Ziņa par programmas izvirzīšanu šim nozīmīgajam apbalvojuma bija negaidīta, taču domāju, ka mūsu visu godam nopelnīta.

Mēs pastāvam un strādājam, lai katrs bērns Latvijā saņemtu kvalitatīvu izglītību, kas attīsta viņa spējas, kā arī motivāciju un prasmes mācīties mūža garumā, jo ticam, ka Latvijas sekmīgas attīstības pamats ir gudri, radoši un prasmīgi cilvēki. Latvijas nākotnei nav svarīgākas jomas par izglītību, tāpēc ir īpašs prieks, ka programmu, ko dibinājuši un finansiāli atbalsta uzņēmumi un individuālie ziedotāji, tik augstu ir novērtējusi arī valdība.

Nupat esam nosvinējuši Lāčplēša dienu, kad godinām tos, kas aizstāvējuši mūsu valsts neatkarību un brīvību. Lai tā pastāvētu ilgstoši, Iespējamā misija uzskata, ka labākā valsts aizsardzība ir izglītība, tādēļ turpinām piesaistīt jaunus dalībniekus, kas vēlas kļūt par lieliskiem skolotājiem un līderiem un ir gatavi iedvesmot Latviju mācīties!

Paldies, jums visiem, kas sešos programmas pastāvēšanas gados esat ticējuši mūsu kopīgai vīzijai par kvalitatīvu izglītību Latvijā un praktiski esat iesaistījušies tās īstenošanā – ar idejām, padomiem, atbalstu un darbu.

Apsveicu mūs visus ar LR Ministru kabineta balvu!

Gods kalpot Latvijai un stiprināt izglītību kā vērtību mūsu valstī!

Ingrīda Blūma, Iespējamās misijas valdes priekšsēdētāja

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu