Eminems: Man bija slinkums pabeigt albumu «The Marshall Mathers LP 2» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu repera Eminema jaunākā albuma «The Marshall Mathers LP 2» iznākšana kavējās tāpēc, ka viņam bijis slinkums to pabeigt, atzina mūziķis. Eminema iepriekšējais albums «Recovery» iznāca pirms trim gadiem. Reperis atzina, ka viņu esot vairāk interesējuši citi projekti, nevis nākamā albuma pabeigšana.

Šajā laikā Eminems piedalījās hiphopa izpildītāja «Yelawolf» albuma producēšanā, kā arī ierakstīja kopīgu albumu ar reperi «Royce da 5'9». «Tam visam pa vidu es vēl ierakstīju šo albumu,» viņš teica. «Būtībā tas prasīja tik daudz laika tāpēc, ka man bija slinkums,» atzina reperis. «Tagad, kad albums ir izlaists, es beidzot varēšu ieiet dušā.»

Šogad Eminemam intervijā tika uzdots jautājums, kas viņu visvairāk priecē jaunajā albumā, uz ko viņš atbildēja ar «nekas». «Visvairāk mani laikam iepriecinās tā pabeigšana. Tā nosaukums ir «The Marshall Mathers LP 2», un savā ziņā tā ir atgriešanās pie pirmā «Marshall Mathers LP». Tas ir viss, ko varu pateikt,» viņš teica.

Par spīti grūtībām, «The Marshall Mathers LP 2» šonedēļ atrodas «Billboard 200» topa pirmajā vietā. Ieraksts pārdots 792 000 eksemplāru, un tā ir 2013.gada otrā veiksmīgākā debija mūzikas topā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu