Tiesa Krisam Braunam nozīmē piespiedu ārstēšanu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozajam amerikāņu dziedātājam Krisam Braunam ASV tiesa nozīmējusi piespiedu 90 dienu ārstēšanu narkotiku atkarības pārvarēšanai un dusmu savaldīšanai. Saskaņā ar tiesas spriedumu 24 gadus vecajam Braunam nedēļā jāveic vismaz 24 stundu sabiedriskie darbi, kā arī jāveic alkohola un narkotiku pārbaudes.

Brauns pēc sakaušanās Vašingtonā oktobra beigās iestājās Kalifornijas rehabilitācijas klīnikā, taču pēc 13 dienām viņš no ārstniecības iestādes izslēgts. Losandželosas Augstākās tiesas tiesnesis Džeims Brendlins aizliedza Braunam pamest Losandželosas apgabalu, izņemot gadījumu, ja viņam nākamajā nedēļā jādodas uz Vašingtonu, kur tiks izskatīta lieta par viņa iesaistīšanos kautiņā.

Brendlins nākamo tiesas sēdi nolika uz 16.decembri, kad tiks izvērtēts, vai Brauns nav pārkāpis par popdīvas Rianas piekaušanu piemēroto nosacīto atbrīvošanu no cietumsoda izciešanas. Brauns un viņa miesassargs Kristofers Holosijs 27.oktobrī tika aizturēti Vašingtonā par iesaistīšanos kautiņā. Dienu vēlāk viņi atbrīvoti pret drošības naudu. Pirmdien viņi abi atbrīvoti pret drošības naudu, bet abiem apsūdzētajiem 25.janvārī jāierodas uz pirmstiesas noklausīšanos. Ja Brauns tiks atzīts par vainīgu, maksimālais sods viņam izvirzītajos apsūdzības punktos ir seši mēneši cietumā un 1000 ASV dolāru (509 latu) sods.

Konflikts izcēlās pie kādas viesnīcas Vašingtonā, kur divas sievietes lūdza Braunam nofotografēties ar viņām, liecina policijas rīcībā esošā informācija. Fotogrāfijā centās iekļūt arī 20 gadus vecais Pārkers Adamss, kas Braunu sadusmoja. Brauns esot iesitis Adamsam pa seju, Holosijs izdarījis to pašu, liecina policijas rīcībā esošā informācija.

Brauns noliedz, ka būtu sitis Adamsam, savukārt Holosijs sacīja, ka esot iejaucies, kad Adamss centies iekļūt Brauna turnejas autobusā. Adamss tika nogādāts slimnīcā ar lauztu degunu, liecina tiesas dokumenti. Dziedātājs joprojām izcieš nosacītu sodu par popdīvas Rianas piekaušanu 2009.gadā. Toreiz viņam tika piespriesti arī sabiedriskie darbi un piespiedu psihologa konsultācijas gada garumā. Notiesājošs spriedums Vašingtonā notikušā kautiņa lietā nozīmētu, ka Braunam par Rianas piekaušanu piespriestais nosacītais soda mērs pārtaptu par reālu cietumsodu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu