Foto: «Dziedošo ģimeņu» finālā neiekļūst Eriņu ģimene (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 1. decembrī norisinājās šova «Dziedošās ģimenes» pusfināls. Pirms fināla šovu nācās pamest Eriņu ģimenei, kura dziedāja dziesmu «Pūti, pūti» kopā ar grupas «Dzelzs vilks» solistu Juri Kaukuli. Brāļi Riči priecēja ar priekšnesumu, kurā pievienojās Ilona Bagale, Baumaņu ģimene, kurai pievienojās Andris  Ērglis un Aizgaļu ģimene ar Normundu Jakušonoku. Brāļi Riči, Aizgaļu un Baumaņu ģimene jau nākamnedēļ tiksies finālā. 

Ģimenes vērtēja pastāvīgie žūrijas pārstāvji – aktrise un labdarības akciju veidotāja Katrīne Pasternaka un mūziķis Lauris Reiniks, abiem pievienojās LNT Laika ziņu vadītājs un radio Star FM ētera personība Māris Grigalis.

Lielais fināls pavisam drīz

Jau šo svētdien, 8.decembrī, 21:00 kanālā LNT notiks Latvijas Dziedošo ģimeņu svētku lielais fināls, kurā sacentīsies trīs spēcīgākās, skanīgākās un skatītāju iemīļotākās ģimenes. Šova finālā cīnīsies sirsnīgā Baumaņu ģimene no Aizkraukles, enerģiskā Aizgaļu ģimene no Cēsīm un skanīgie brāļi Riči no Rīgas. Fināla reizē visas ģimenes izpildīs brīvi izvēlētas dziesmas un dāvās prieka un dzirkstošu emociju pilnus mirkļus. Ar muzikālu priekšnesumu priecēs arī Latvijā zināmi un iemīļoti mūziķi Marts Kristiāns Kalniņš un Marija Naumova, grupa Putnu balle un citi mākslinieki.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu