Rudņevs devies laukumā pirmajā bundeslīgas spēlē kopš oktobra beigām (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc ilga pārtraukuma pie teikšanas Vācijas bundeslīgas čempionāta komandā Hamburgas SV (HSV) šodien tika Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, tomēr viņš neglāba vienību no zaudējuma savā laukumā pret «FC Augsburg» futbolistiem ar 0:1 (0:1).

Rudņevs laukumā devās uz maiņu 79. minūtē, nomainot pussargu Maksimiljanu Baišteru. Uzbrucējs laukumā pēdējo reizi bija devies vien 27. oktobrī.

Šajā spēlē vienīgos vārtus 18. minūtē guva argentīniešu uzbrucējs Rauls Vovadilja. Mājiniekiem ceturtajā cīņā pēc kārtas traumas dēļ nepalīdzēja kapteinis Rafaels van der Vārts.

Rudņevs šosezon piedalījies vien septiņās bundeslīgas spēlēs, bet vārtus viņš vēl nav guvis. Pērn uzbrucējs izcēlās ar 12 precīziem raidījumiem.

Kopvērtējumā Hamburgas klubs ar 16 punktiem 15 mačos ieņem 13. vietu.

Līdere ar 41 punktu 15 spēlēs ir valsts un Eiropas čempionvienība Minhenes «Bayern», kas par septiņiem punktiem apsteidz 14 mačus aizvadījušo Leverkūzenes «Bayer», bet vēl par trim - arī 14 spēles aizvadījušo Dortmundes «Borussia».

«Bayern» futbolisti šodien tika pie graujošas uzvaras, ar 7:0 (3:0) viesos pazemojot Brēmenes klubu «Werder». Divus vārtus viesiem guva franču pussargs Franks Riberī.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu