Abiem Latvijas duetiem uzvaras apakšgrupas otrajās spēlēs (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pludmales volejbola dueti - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš/Aleksandrs Solovejs - šodien izcīnīja uzvaras apakšgrupu posma otrajās spēlēs.

Turnīrā ar 3. numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš ar 2-0 (21:15 un 21:16) šveiciešus Matsu Kovāču/Jonasu Kīslingu, kuri turnīrā izlikti ar 19. numuru, nodrošinot pirmo vietu apakšgrupā un vismaz devīto vietu turnīrā.

Tikmēr ar 14. numuru izliktie Pļaviņš/Solovejs ar 2-0 (21:12 un 21:13) poļus Dāvidu Popeku/Pāvelu Pelku, kuri izlikti ar 30. numuru.

Atgādinām, ka šorīt abi Latvijas pāri tikās savā starpā, uzvaru svinot Samoilovam/Šmēdiņam, kuri bija pārāki ar 2-0 (21:15 un 21:16).

Piektdien apakšgrupu posma pēdējās spēlēs Samoilovs/Šmēdiņš tiksies ar Popeku/Pelku, bet Pļaviņš/Solovejs spēkosies ar Kovāču/Kīslingu.

Jāpiebilst, ka, ja Samoilovam/Šmēdiņam, lai nosargātu pirmo vietu pasaules ranga sezonas kopvērtējumā, ir jāiekļūst vismaz ceturtdaļfinālā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu