Pļaviņam/Solovejam otrā uzvara Durbanā un vieta <i>play-off</i> (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Pasaules kausa sezonas pēdējā posmā Durbanā (DĀR) šodien apakšgrupu kārtu ar uzvarām pabeidza Latvijas dueti Mārtiņš Pļaviņš/Aleksandrs Solovejs un Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš.

C apakšgrupas mačā Pļaviņš/Solovejs ar 2-0 (21:14 un 27:25) pieveica šveiciešus Matsu Kovāču/Jonasu Kīslingu, kuri turnīrā izlikti ar 19. numuru.

Izslēgšanas spēļu pirmās kārtas maču Latvijas duets aizvadīs šovakar, bet pretinieki noskaidrosies izlozē.

Tikmēr turnīrā ar 3. numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš ar 2-1 (21:11, 18:21 un 15:13) pārspēja poļus Dāvidu Popeku/Pāvelu Pelku, kuri turnīrā izlikti ar 30. numuru, tomēr jau pirms šī mača Latvijas pāris bija garantējis pirmo vietu apakšgrupā un vietu astotdaļfinālā.

Astotdaļfināli risināsies sestdien, bet savus pretiniekus Latvijas duets uzzinās šovakar, kad tiks izspēlēta play-off pirmā kārta.

Atgādinām, ka ceturtdien turnīra pirmajā dienā Samoilovs/Šmēdiņš izcīnīja divas uzvaras (ieskaitot panākumu pār tautiešiem), bet Pļaviņš/Solovejs - vienu uzvaru.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu