Rudņevs nespēlē, «Hamburger SV» zaudē Minhenē (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas izlases futbolista Artjoma Rudņeva pārstāvētā «Hamburger SV» komanda šodien izbraukumā ar 1:3 (0:1) Vācijas bundeslīgas spēlē piekāpās valsts čempionei Minhenes «Bayern».

Rudņevs šo maču noraudzījās no rezervistu soliņa.

Pirmie mača rezultātu atklāja mājinieki no Minhenes, kuru sastāvā 43. minūtē izcēlās horvāts Mario Mandzukičs. Īsi pēc puslaika pārtraukuma rezultāta starpību dubultoja talantīgais Mario Gēce, bet Hamburgas klubam goda vārtus izdevās gūt vien trīs minūtes pirms pamatlaika beigām, kad izcēlās Rudņeva konkurents uzbrucēja pozīcijā Pjērs Mišels Lasoga.

Tomēr mača kompensācijas laikā «Bayern» pamanījās gūt arī trešos vārtus, kad bumbu vārtu tīklā iesita Šveices futbola zvaigzne Kserdams Šakiri.

Rudņevs šosezon piedalījies vien septiņās bundeslīgas spēlēs, bet vārtus viņš vēl nav guvis. Pērn uzbrucējs izcēlās ar 12 precīziem raidījumiem.

Zīmīgi, ka HSV un «Bayern» savā starpā tiksies arī nākamā gada februārī gaidāmajā Vācijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā.

Tikmēr punktus zaudējusi aizvadītās sezonas vicečempioni Dortmundes «Borussia», kas izbraukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 (1:2) bundeslīgas vidusdaļas komandu «Hoffenheim 1899».

Ar punktu zaudēšanu nācies samierināties vēl vienai no šīs sezonas čempionāta līdervienībām Menhengladbahas «Borussia», kas izbraukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar «Mainz 05» futbolistiem.

Pateicoties panākumam, «Bayern» nostiprinājis savas līderpozīcijas kopvērtējuma tabulā - 16 spēlēs iekrāti 44 punkti, par septiņiem punktiem apsteidzot Leverkūzenes «Bayer», kam spēle rezervē. Tikmēr Dortmundes komanda ar 32 punktiem 16 cīņās ieņem trešo vietu, bet tikpat punktu arī Menhengladbahas komandai. Pirmo piecinieku tikmēr noslēdz «VfL Wolfsburg», kam 26 punkti.

Rudņeva pārstāvētā HSV 16 spēlēs gūtiem 16 punktiem ieņem vien 13. pozīciju.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu