Atklāj, kāpēc slēgs populāro interneta spēli «Ferma» (147)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Lielu sarūgtinājumu gada beigās izjutīs aizrautīgākie interneta spēles «Ferma» spēlētāji. Portāls «Draugiem.lv» paziņojis, ka «30.decembrī «Ferma» tiks slēgta».

«30.decembrī spēle «Ferma» tiek slēgta, pašreiz visiem spēlētājiem ir piešķirts viens miljons supernaudas. Paldies, ka bijāt kopā,» rakstīts paziņojumā, kas redzams atverot spēli.

«Draugiem.lv» runasvīrs Jānis Palkavnieks atzīmē, ka portālā atrodamās spēles viņi neveido paši, «mēs esam tikai plaukts, kur tās tiek izstādītas.» Spēles izstrādātājs ir SIA «apiEasy.com» un tas vadās pēc komerciāliem argumentiem, skaidro portāla pārstāvis.

«Spēle portālā parādījās 2010.gadā un dažu mēnešu laikā kļuva par īstu superhitu,» atceras Palkavnieks, taču šādas spēles uzturēšana ir ļoti dārga un tās uzturētājiem tas, acīmredzot, vairs nav izdevīgi. Tas gan esot pavisam ierasts cikls interneta vidē, tagad «Ferma» panākumus atkārtot cenšas spēle «Okeānija».

Apskatot portālu, redzams, ka spēli «Ferma» pēdējo 24 stundu laikā apskatījuši 14 000 lietotāji. «Ferma» spēlētājiem atlikušas vēl 12 dienas, pēc tam izstrādātāji spēli izņems no kataloga.

Komentāri (147)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu