F1 leģendas Šūmahera stāvoklis pēc slēpojot gūtas traumas esot kritisks (61)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Leģendārais Pirmās formulas (F-1) pilots vācietis Mihaels Šūmahers šodien, slēpojot Francijas kūrortā Meribelā, guvis galvas traumu, vēsta «Sky News».

Pēc savainojuma gūšanas Šūmahers ar helikopteru nogādāts slimnīcā, bet viņa trauma tika raksturota kā «nopietna», tomēr tā neapdraudot bijušā F-1 pilota dzīvību.

Tomēr jaunākā informācija liecina, ka slavenā autosportista stāvoklis ir kritisks. Uz Grenobles slimnīcu Šūmahers esot atvests komas stāvoklī un viņam uzreiz veikta galvas smadzeņu operācija.

Kā vietējai radio stacijai pastāstījis viens no Meribelas kūrorta pārstāvjiem, 44 gadus vecais Šūmahers kritis un galvu atsitis pret akmeni, taču viņš bija nodrošinājies ar ķiveri.

Šūmahers karjeras laikā septiņas reizes triumfējis F-1 čempionātā, kas ir visu laiku labākais sasniegums. Divus čempiona titulus viņš izcīnīja, braucot «Benetton» komandā, bet piecus ieguva, pārstāvēdams «Ferrari».

Pirmo reizi Šūmahers no F-1 aizgāja 2006. gadā, bet 2010. gadā atgriezās, lai trīs sezonas aizvadītu «Mercedes» komandā, kur vērā ņemamus panākumus gan neguva.

Savas karjeras laikā Šūmahers triumfējis 91 sacīkstē.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu