«Jaguar Land Rover» automašīnu tirdzniecība sasniegusi rekordu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas ekskluzīvo automašīnu kompānija «Jaguar Land Rover» pērn pasaulē pārdevusi 425 000 automašīnu, kas ir par gandrīz piektdaļu vairāk nekā 2012.gadā, teikts uzņēmuma publiskotajā paziņojumā.

Tādējādi autoražotāja pārdošanas apjoms sasniedzis visu laiku augstāko līmeni, pateicoties ekonomikas atlabšanai gan Lielbritānijā, gan citos pasaules svarīgākajos tirgos.

«Jaguar Land Rover» norāda, ka ASV, Vācijā un Indijā pagājušajā gadā reģistrēts visstraujākais tirdzniecības apjoma pieaugums.

«Land Rover» zīmola automašīnu pārdošanas apjoms pasaulē 2013.gadā veidoja 350 000 vienību, bet «Jaguar» zīmola automobiļu tirdzniecība pieaugusi par 42%.

«Jaguar Land Rover» pavēstīja, ka strādājošo skaitu palielina par gandrīz 2000 cilvēku, lai spētu apmierināt pieprasījuma kāpumu.

Kā ziņots, «Jaguar Land Rover» pieder Indijas lielākajai autobūves kompānijai «Tata Motors Ltd.», kas Lielbritānijas autoražotājus «Jaguar» un «Land Rover» par 2,3 miljardiem ASV dolāru 2008.gada jūnijā iegādājās no ASV autobūves koncerna «Ford Motor Co.».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu