«Boeing 737» nosēžas nepareizajā lidostā (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aviosabiedrības «Southwest Airlines» pasažieru lidmašīna līdz šim nenoskaidrotu iemeslu dēļ nosēdusies nepareizajā un daudz mazākajā lidlaukā, kurš nav paredzēts «Boeing 737-700» izmēra lidmašīnu uzņemšanai, ziņo «Sky News».

Pēc pacelšanās no Čikāgas lidmašīnai ar 124 pasažieriem bija jānosēžas Bransonas lidlaukā, Misūri štatā, taču tā vietā tā nosēdās uz pusi mazākajā «Taney Country» lidlaukā, kurš atrodas aptuveni 10 kilometru attālumā no paredzētās nosēšanās vietas.

Lidlauku sajaukšanas iemesli pagaidām vēl nav zināmi, Federālās Aviācijas Administrācijas pārstāvis skaidroja, ka šobrīd uzsākta oficiāla lietas izmeklēšana.

Aviokompānijas pārstāvis uzsvēra, ka lidmašīnas nosēšanās bijusi bez īpašiem sarežģījumiem un no lidmašīnas apkalpes un pasažieriem neviens nav cietis.

«Tiklīdz lidmašīna saskārās ar zemi, pilots ļoti intensīvi bremzēja,» atcerējās viens no reisa pasažieriem.

Viņš arī stāstīja, ka lidmašīnas stjuarts sākumā paziņojis - laipni lūgti Brensonā, bet pēc brīža teicis - dāmas un kungi, man jums ļoti jāatvainojas, bet esam nosēdušies nepareizajā lidostā.

Pirmdien «Southwest Airlines» lidmašīnai no mazā lidlauka izdevās pacelties un pamest «Taney Country» lidostu.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu