Izlasi: «Bailēs no kārtējās vientuļās Valentīndienas, zaudēju lieko svaru nedēļas laikā!»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Ventspilniece Zanda Strautmane (32) intervijā atklāti stāsta, kā zaudēja 5 kilogramus, izmantojot sev individuāli sastādītu diētas plānu. Ar cerību jau šogad Valentīndienu sagaidīt divatā!

– Tu tikko pabeidzi savu nedēļu ilgo notievēšanas programmu. Jāsaka, tu burtiski staro!

– Paldies, paldies… Vai tas ir tik redzams? (smejas) Bet jā, sajūta ir fantastiska!

– Prieks dzirdēt! Vai iepriekš jau biji mēģinājusi notievēt?

– Jā, šī nav mana pirmā reize. Pirms gadiem pieciem sešiem biju īsta veselīga dzīvesveida fanāte – regulāri gāju uz pilatēm, jogu un velotrenažieriem, skaitīju kalorijas un reizumis ievēroju pa kādai stingrākai diētai. Biju pastāvīgās attiecībās, bet kopā vēl nedzīvojām. Tāpēc katram randiņam īpaši gatavojos. Tas bija skaists laiks. Diemžēl pirms četriem gadiem izšķīrāmies un jaungadā saskaitīju, ka nu jau trīs Valentīndienas esmu sagaidījusi vientuļa. Pēc šķiršanās pamazām arī palaidos, veselīgo dzīvesveidu neturpināju – pēc dabas neesmu no tievulēm un svars pamazām auga. Nebiju vairs smuka un formā, taču par liekajiem kilogramiem centos nedomāt.

– Kas tad tomēr mainīja tavas domas?

– Cilvēks nav vientuļa sala – neatceros, kas to teicis, bet tas noteikti ir par mani! Nu pietrūkst tā otra cilvēka sev blakus. Īpaši Ziemassvētkos vai Valentīndienā. Bet puišus neapmānīsi – uzreiz redzams, ka meitene palaidusies un par sevi nerūpējas. Grūti tādā iemīlēties, jo cilvēki vēlas būt kopā ar tiem, kas par sevi rūpējas. Nebiju tādā formā, lai atrastu mūža mīlestību. Nolēmu sakārtot savu veselību un izskatu – atgūt figūru un cieņu pati pret sevi. Viena no manām šī gada apņemšanām ir sagaidīt Valentīndienu divatā! Man pašai priekš sevis tas ir ļoti vajadzīgs.

– Ko darīji, lai šo apņemšanos piepildītu un notievētu?

– Atradu fotogrāfijas no laikiem, kad biju savā labākajā formā. Noliku mājās redzamā vietā – iedvesmai. Pieteicos pie friziera, uztaisīju manikīru. Tādi sīkumi, bet garastāvokli uzlaboja momentā. Tas palīdzēja saņemties grūtākajam – atgūt vidukli (smejas). Mēnešiem svīst sporta zālē mani kaut kā vairs nevilināja un līdz Valentīna dienai tas nepalīdzētu nomest svaru. Tam ir vajadzīgs daudz laika, bet es rezultātu gribēju redzēt uzreiz. Internetā uzgāju zviedru notievēšanas programmu un nolēmu pamēģināt. Tur bija jāatbild uz vienkāršiem jautājumiem un tika sastādīts diētas plāns tieši man vienai nedēļai. Sāku nākošajā rītā, nekāda sagatavošanās nebija vajadzīga. Tikai patiesībā mazas izmaiņas ikdienas maltītēs. Un pārējo Jūs jau zināt, kopš atsūtīju vēstuli ar bildēm – šodien esmu par pieciem kilogramiem tievāka kā pirms nedēļas! Darbā kolēģes nebeidz brīnīties par manām pārvērtībām. Savukārt kolēģi laikam beidzot pamanījuši, ka esmu sieviete. Negribu steigties priekšā notikumiem, bet…(šķelmīgs smaids).

– Ko tu ieteiktu citām, kas arī vēlas zaudēt lieko svaru?

– Izdarīt visu, lai kļūtu pievilcīgāka un Tu atradīsi savu mīlestību šogad. Un pēc pirmās dienas noteikti nosveries – tas dos vajadzīgo iedvesmu un ticību sev, lai izpildītu atlikušās dienas.

NordenHealth.com

NordenHealth ir unikāla notievēšanas metode, un kopš pagājušā gada jūlija tā pieejama arī Latvijā. Līdzīgi apņēmīgajai Zandai, ar šo metodi jau 38 tūkstoši sieviešu visā Latvijā atbrīvojušās no liekā svara. Metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Visā notievēšans programmas laikā Jums bez maksas pieejamas arī NordenHealth notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas.

Liekais svars atstāj iespaidu ne tikai uz izskatu, bet palielina arī sirds un asinsvadu saslimšanas risku. Tāpēc NordenHealth.com piedāvā Tev sastādīt individuālu notievēšanas plānu un atbrīvoties no liekā svara. Pirmajām 50 interesentēm šodien diētas sastādīšanu apmaksā NordenHealth (pašai jāsedz tikai reģistrācijas maksa 9.95€).

NordenHealth.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu