Prognožu spēle: Pierādi, ka esi labākais sporta eksperts! (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Jau 6.februārī sākās 2014. gada Ziemas Olimpiskās spēles Sočos. Lai olimpiādes vērošanu padarītu ērtāku un aizraujošāku, esam izveidojuši īpašu aplikāciju, ar kuru varēsiet ērti sekot Latvijas olimpiešu startiem, kā arī noskaidrot, vai esat labākais sporta eksperts savā draugu pulkā. 

Aplikācijā varēsi prognozēt Latvijas olimpiešu sasniegumus Sočos, sacenties ar draugiem un paziņām, un laimēt ielūgumus uz Rīgas Dinamo spēli.

Prognozē, kuru vietu iegūs mūsu sportisti katrā no disciplīnām un krāj punktus.

Par pareizu uzminētu rezultātu iegūsti 10 punktus, bet par atbildi, kas atrodas tuvu pareizajai, saņemsi mierinājuma punktus.

Prognoze jāiesniedz līdz attiecīgās disciplīnas starta laikam. Disciplīnās, kurās uzvarētājs tiek noskaidrots vairākos braucienos (bobslejs, skeletons, kamaniņu sports, šorttreks, kalnu slēpošana), prognoze jāiesniedz līdz pirmā brauciena starta laikam.

Olimpiskajā hokeja turnīrā prognozē katras Latvijas izlases spēles rezultātu. Par precīzi uzminētu rezultātu iegūsti 10 punktus, par pareizu uzvarētāju un vārtu starpību - 5 punktus, par pareizu uzvarētāju - 3 punktus.

Iepriekš izteiktas prognozes iespējams mainīt, bet ne vēlāk kā līdz attiecīgās disciplīnas starta laikam.

Veiksmi spēlē!

Aplikācija ir piejama gan Draugiem.lv gan Facebook.com lietotājiem:

Facebook.com aplikācija

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu