Kriss Brauns paliek rehabilitācijas klīnikā un izvairās no cietumsoda (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Losandželosas tiesa pirmdien noraidījusi prokuratūras prasību piemērot skandalozajam R&B dziedātājam Krisam Braunam cietumsodu par pārbaudes laika noteikumu pārkāpšanu, vēsta izklaides ziņu vietne WENN.

Kā jau ziņots, novembrī Braunam par vīrieša piekaušanu Vašingtonas viesnīcas ārpusē tika piespriestas 90 dienas rehabilitācijas klīnikā. Viņš pārkāpis pārbaudes laiku, kas 2009.gadā tika piemērots par popdziedātājas Rianas piekaušanu.

Prokuratūra norādīja, ka Brauna vardarbīgā izturēšanās «kļūst arvien smagāka un biežāka», turklāt viņš «rada arvien lielāku risku sabiedrībai». Prokuratūra uzskata, ka iegūti pietiekami daudzi pierādījumi Brauna vainai, vēsta slavenību tenku portāls TMZ.

Taču tiesnesis, kurš piedalījās arī 2009.gada prāvā par Rianas piekaušanu, prokuratūras lūgumu noraidīja. Viņaprāt, dziedātājam labāk pabeigt 90 dienu psihoterapijas kursu, ko viņš izcieš rehabilitācijas klīnikā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu