«Ogres trikotāža» pasludināta par maksātnespējīgu (99)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ogres rajona tiesā 5.februārī pasludināts maksātnespējas process trikotāžas uzņēmumam SIA «Ogres trikotāža», liecina ieraksts Maksātnespējas reģistrā.

Tagad kreditoru prasījumi pret parādnieku iesniedzami administratoram viena mēneša laikā, kas skaitāms no dienas, kad maksātnespējas reģistrā izdarīts ieraksts par parādnieka maksātnespējas procesa pasludināšanu, tas ir, šodienas.

Par maksātnespējas procesa administratoru iecelts Edgars Karelis.

Kā aģentūrai LETA norādīja tiesā, 20.janvārī tiesā tika saņemts pieteikums no uzņēmuma tiesiskās aizsardzības procesa (TAP) administratora ar lūgumu izbeigt TAP, jo «Ogres trikotāža» nebija pildījusi TAP plānu, neveicot maksājumus, tajā skaitā Valsts ieņēmumu dienestam.

Arī TAP administrators uzņēmumam bija Karelis.

2012.gadā «Ogres trikotāžas» apgrozījums bija 5 541 419 lati, liecina «Firmas.lv» informācija. Savukārt uzņēmums strādāja ar 73 653 latu zaudējumiem, salīdzinot ar 2011.gadu, kad tam bija peļņa 822 211 latu apmērā. 2011.gadā «Ogres trikotāžas» apgrozījums bijis 1 473 514 lati.

SIA «Ogres trikotāža» reģistrēta 2002.gadā. Uzņēmuma kapitāldaļas pieder Natālijai Petkevičai - 74,95%, Mihailam Uļmanam - 0,05%, kā arī SIA «Teks.lv» - 25%.

Dati par pagājušo gadu nav pieejami.

Komentāri (99)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu