Vīrietis gatavs mainīt vārdu, lai varētu saglabāt sava autoservisa nosaukumu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Telstar Logistics, CC BY-NC 2.0

Lielbritānijas iedzīvotājam Alanam Karam jau 14 gadus pieder autoserviss «Alan Carr Jaguar Services», taču autoražotājs «Jaguar» nesen paziņojis, ka Karam šis nosaukums jānomaina, jo tas nav saskaņots ar «Jaguar» reģistrēto preču zīmi, ziņo Lielbritānijas mediji.

52 gadus vecais Kars ir noskaņots kareivīgi un negrasās autoražotājam piekāpties. Viņš ir pat paudis gatavību mainīt savu privātpersonas vārdu uz Mr Jaguar Services, lai šādi attaisnotu sava autoservisa nosaukumu.

«Esmu entuziasts, kas izveidojis ar savu hobiju saistītu uzņēmumu. Es jau gadiem laboju un apkopju «Jaguar» automašīnas, jo vienkārši tās mīlu,» sacīja autoservisa īpašnieks. «Es ar šo biznesu nekad nenopelnīšu bagātību, man ir daži patstāvīgie klienti, kuri regulāri apmeklē manu servisu. Cilvēki par manu uzņēmumu uzzina no citiem, kuriem patīk tas, ko es daru.»

«Man ir interneta lapa, kurā es izmantoju sava uzņēmuma nosaukumu, esmu uztaisījis vizītkartītes, bet es nekad neesmu sevi reprezentējis kā «Jaguar» pārstāvi,» uzsvēra Kars. Viņš nezinot, kāpēc autoražotājs tagad izlēmis pret viņu vērsties.

«Es nesen saņēmu vēstuli no viņu juristiem, ka man jānomaina sava uzņēmuma nosaukums,» teica vīrietis. Viņš piedāvājis «Jaguar» vietā izmantot «Jag», taču arī tas autoražotāja pārstāvjus neesot apmierinājis.

Kars ir nodomājis piesaistīt lietai juristu arī no savas puses, viņš esot ar mieru pat mainīt savu vārdu, ja citādāk tas nebūs iespējams.

«Jaguar» pārstāvji izteikušies, ka viņi šajā lietā nedomā piekāpties. «Mums sava preču zīme jāaizsargā, lai netiktu aizskarta mūsu kā «Premium» klases autoražotāja reputācija,» sacīja «Jaguar» pārstāve.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu