Rudņevs neglābj «Hannover 96» no zaudējuma bundeslīgas mačā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs piektdienas vakarā neglāba Vācijas futbola bundeslīgas komandu «Hannover 96» no zaudējuma.

«Hannover 96» izbraukumā ar rezultātu 0:2 (0:0) piekāpās «Mainz 05» komandai.

Mača rezultāts tika atklāts 51. minūtē, kad izcēlās Junuss Mali, bet kompensācijas laika otrajā minūtē rezultāta starpību dubultoja Ēriks Maksims Čoupo-Motings.

Rudņevs laukumā pavadīja visu maču, būdams aktīvs un vairākas reizes apdraudot pretinieku vārtus, taču ar rezultativitāti viņš nespēja izcelties.

Kā zināms, Rudņevs līdz sezonas beigām ir izīrēts no cita bundeslīgas kluba «Hamburger SV». Viņš šosezon guvis divus vārtus - abus «Hannover 96» rindās.

Turnīra kopvērtējuma līderes godā atrodas Minhenes «Bayern», kas 20 mačos izcīnījusi 56 punktus. Tālāk seko Leverkūzenes «Bayer 04», kas no līdervienības atpaliek 13 punktus, bet trešo vietu ar 39 iekrātiem punktiem ieņem Dortmundes «Borussia».

Tikmēr «Hannover 96» pēc panākuma vismaz uz neilgu laiku saglabājusi desmito pozīciju - vienība 21 mačā tikusi pie 24 punktiem, bet «Mainz 05» ar 33 punktiem izdevies pakāpties uz septīto pozīciju.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu