Mūziķis Arstarulsmirus nožēlo kādreizējo konfliktu ar Ozolu (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kanāla «Rīga TV24» raidījumā «Preses klubs», kuru vada mūziķis Andris Kivičs viesojās Arstarulsmirus jeb Gustavo. Raidījumā abi pārrunāja kādreizējo konfliktu starp Gustavo un Ozolu. 

Arstarulsmirus saka, ka atskatoties uz situāciju, kurā sākās viņu konflikts - tā bija viņa neiecietība. Lai gan bija plāns par kopīgu grupu, Ozols bija izlēmis virzīt savu solokarjeru. Esot sākusies runāšana aiz muguras un viņš par Ozolu uzrakstīja vairākas dzēlīgas dziesmas, kuras nebija vēl palaidis apritē, bet gan izpildījis pāris koncertos. Pēc tam esot nākušas klajā ziņas, ka Ozols esot sagatavojis atbildes dziesmu, līdz ar to, Gustavo pāris dienu laikā esot sagatavojis dziesmu «Taisnā tiesa», kuru izlaidis ātrāk.

Arstarulsmirus saka, ka šāda rīcība ir bāzēta uz viņa neiecietības, nedrošības, skaudības bāzes, kas pašaizstāvoties veicināja dziesmas uzrakstīšanu. Arstarulsmirus nelēpj, ka dziesmā ir daudz sarkasma, to rakstot, viņš ir priecājies par katru uzrakstīto rindiņu. Viņš centās palaist dziesmu ātrāk par Ozolu, līdz ar to dziesma tapusi aptuveni trīs dienu laikā. Tagad viņš atklāti saka, ka viņam ir kauns par šādu video, šodien viņš vairs šādu dziesmu nepalaistu, jo tas būtu enerģijas tēriņš un tādas enerģijas kultivēšana visapkārt.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu