Noskaidroti vēl divi Čempionu līgas ceturtdaļfinālisti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas turnīrā trešdienas vakarā tika noskaidroti vēl divi ceturtdaļfināla dalībnieki, par kuriem kļuva «Paris Saint-Germain» un «FC Barcelona» futbolisti. 

«Paris Saint-Germain» savā laukumā ar 2:1 pārspēja Vācijas komandu Leverkūzenes «Bayer 04», divu spēļu summā uzvarot ar 6:1.

Jau mača 6. minūtē viesus vadībā izvirzīja Sendijs Sems, bet pēc septiņām minūtēm izlīdzinājumu panāca PSG portugāļu aizsargs Markinjušs. Otrā puslaika sākumā argentīnietis Ezekjels Laveci izvirzīja PSG komandu vadībā, bet atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās.

Tikmēr «FC Barcelona» futbolisti savā laukumā ar 2:1 pārspēja «Manchester City», divu maču summā triumfējot ar 4:1.

Pirmajā puslaikā mājinieki bija tuvāk vārtu guvumam, turklāt vienreiz bumba pat ielidoja vārtos, taču tiesnesis vārtu guvumu nefiksēja strīdīgas aizmugures situācijas dēļ. Otrā puslaika sākumā pa vārtu stabu trāpīja Lionels Mesi, bet jau pēc brīža «Manchester City» bosniešu uzbrucējs Ejdins Džeko izpildīja lielisku sitienu ar galvu, taču glāba «Barcelona» vārtsargs Viktors Valdess.

Drīz pēc tam lieliska izdevība bija arī viesu aizsargam Pablo Sabaletam, tomēr bumba lidoja nedaudz garām vārtu tālajam stūrim. Tomēr 67. minūtē Mesi guva savus astotos vārtus šīs sezonas Čempionu līgā, laupot viesu pēdējās cerības uz panākumu divu spēļu summā. Pašās spēles beigās Anglijas klubam izdevās panākt neizšķirtu, kad vārtus guva beļģu aizsargs Vensāns Kompanī, taču pēdējais vārds piederēja «Barcelona» brazīlietim Dani Alvešam.

Atgādinām, ka otrdienas vakarā par pirmajiem ceturtdaļfinālistiem kļuva Madrides «Atletico» un pašreizējie turnīra čempioni Minhenes «Bayern».

Atlikušās četras astotdaļfināla pāru atbildes spēles risināsies nākamās nedēļas otrdienā un trešdienā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu