«Hannover 96» bez savainotā Rudņeva atzīst Dortmundes «Borussia» pārspēku (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā «Hannover 96» sestdien Vācijas futbola bundeslīgas mačā ar 0:2 (0:1) piekāpās valsts vicečempioniem un iepriekšējās sezonas UEFA Čempionu līgas finālistei Dortmundes «Borussia».

Rudņevs šajā mačā savainojuma dēļ nepiedalījās.

Mača rezultāts tika atklāts 43.minūtē, kad vārtus guva aizsargs Matss Hummels, bet 52.minūtē rezultāta pārsvaru dubultoja polis Roberts Levandovskis. Savukārt trešos vārtus cīņas kompensācijas laikā guva Marko Roiss.

Iepriekš šonedēļ izskanēja informācija, ka pagājušajā nedēļā gūtā kājas trauma Rudņevam nav pārāk nopietna, tāpēc viņš varēšot doties laukumā pret Dortmundes klubu. Tomēr savainojums bijis gana nopietns, lai spēli izlaistu.

Kā ziņots, līdz sezonas beigām Rudņeva klubam nepalīdzēs senegāliešu uzbrucējs Mame Birams Diufs, bet pats Rudņevs sastāvā palicis kā vienīgais izteiktais uzbrucējs.

Zīmīgi, ka, pateicoties gūtajam panākumam, «Borussia» neļāva jau sestdien par Vācijas čempioniem atkal kļūt Minhenes «Bayern». Tas būtu noticis, ja Dortmundes klubs un Gelzenkirhenes «Schalke 04» savās spēlēs ciestu zaudējumus, kamēr minheniešiem būtu jātiek pie panākuma.

«Bayern» futbolistiem izbraukumā sestdien izdevās ar 2:0 (0:0) pieveikt «Mainz 05», vārtus gūstot Bastianam Šveinšteigeram un Mario Gēcem.

Tikmēr «Schalke 04» savā laukumā ar 3:1 (1:0) uzveica Braunšveigas «Eintracht».

Bundeslīgas kopvērtējumā «Bayern» ar 26 spēlēs iekrātiem 74 punktiem ir pirmā, bet no tās par 23 punktiem atpaliek «Borussia», kamēr «Schalke 04» ir trešā - tās rēķinā 50 punkti.

Tikmēr «Hannover 96» ar 26 cīņās izcīnītiem 29 punktiem ieņem 11.pozīciju.

Rudņevs līdz sezonas beigām ir izīrēts no Hamburgas SV (HSV) komandas. Viņš līdz šim izcēlies ar trim gūtiem vārtiem, kas visi iekrāti «Hannover 96» sastāvā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu