Krisu Braunu pārved uz Vašingtonas tiesu (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Skandalozais R&B dziedātājs Kriss Brauns no cietuma Losandželosā pārvests uz Vašingtonu, kur viņš tiks tiesāts par pērn pastrādātu pārkāpumu.

Kā jau ziņots, Brauns pagājušomēnes tika arestēts rehabilitācijas klīnikā, kur viņš iziet tiesas nozīmētu psihoterapijas kursu saistībā ar vairākiem izraisītiem kautiņiem. Viņš nebija pakļāvies darbinieku prasībām, kā arī ignorējis prasību netuvoties tur esošajām sievietēm.

Vašingtonā Braunu tiesās par kautiņa sākšanu ar jaunu vīrieti, kurš traucēja dziedātājam nofotografēties ar divām fanēm. Viņš salauza jaunietim degunu. Starpgadījums notika 2013.gada oktobrī.

Brauns joprojām izcieš pārbaudes laiku par popzvaigznes Rianas piekaušanu 2009.gadā. Ar kautiņa izraisīšanu viņš pārkāpa pārbaudes laika nosacījumus, un tiesnesis viņam piesprieda 90 dienu kursu rehabilitācijas klīnikā. Vēlāk termiņš tika pagarināts vēl par diviem mēnešiem.

Tiesas sēdē tika nolasīts rehabilitācijas centra atzinums, ka Brauns ciešot no bipolārajiem traucējumiem un posttraumatiskā stresa sindroma. «Pie Brauna kunga agresivitātes un fiziskajiem uzbrukumiem vainojami neārstēti garīgās veselības traucējumi, miega bads un mēģinājumi pašam ārstēties ar nepiemērotiem līdzekļiem,» uzskata psihiatri.

Brauna piektā albuma «X» iznākšana vairākas reizes atlikta. Jauns izdošanas datums pagaidām nav nolikts.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu